Julijin največji zaveznik je Draining Drink

Vse mame se strinjamo, da je biti mama najtežji, vendar najlepši poklic na svetu. Nosečnost pa je lahko včasih tudi težka in na žalost neprijetna.

Julija je ponosna mlada mamica, ki je žal doživela nekaj težav med nosečnostjo, vendar danes z nami deli zgodbo o uspehu, saj je težave odpravila brez negativnih posledic. Julija v prostem času fotografira, slika, riše, plava, telovadi ter se sprošča z jogo. Aktivna mlada ženska, ki ob vsem tem še pridno zaključuje prvo stopnjo študija.

Julija je v nosečnosti in po porodu imela težave z zadrževanjem ogromne količine vode v zgornjem delu telesa. Ni se počutila dobro, po vsem, kar je pojedla, pa je občutila tisto neprijetno napihnjenost. ''Počutila sem se kot balon, samozavest pa sem imela na nuli.''

''Pritegnile so me naravne sestavine v izdelkih TummyTox''

Julija je za TummyTox izvedela preko socialnih omrežij. ''Pritegnilo me je dejstvo, da izdelki vsebujejo naravne sestavine in imajo luštno embalažo! :) Za nakup sem se torej odločila predvsem zaradi naravnih sestavin in celostnega pristopa k hujšanju. Ker sem to vzela kot nek pripomoček k že zdravemu načinu življenja, sta me 4-tedenski dostop do online telovadnice in priročnik za hujšanje dokončno prepričala.’’

Prve spremembe je opazila že kmalu

''Vedno sem imela mišičasto telo, saj sem že prej prakticirala aktiven način življenja, maščoba pa se mi je v tistem težavnem obdobju nabirala na trebuhu, okoli pasu in na rokah.

Prve spremembe sem opazila po 14 dneh* uporabe napitka Draining Drink, prav tako je spremembo opazil moj partner. S pomočjo tega napitka sem v 1 mesecu* izgubila maščobne obloge na bokih, posledično pa se mi je zmanjšal obseg pasu in trebuha. Hujšala sem že pred tem, ampak neuspešno, saj se je vse nekako ustavilo kljub dieti in gibanju.''

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Njena prva izbira je Draining Drink

Draining Drink, drenažni napitek z okusom maline, spije v dopoldanskem času, zjutraj pa k tej rutini doda še skodelico dišečega Tummyccina. Pred vadbo včasih vzame Carni Fit kapsulo ali si privošči mangov Fat Burner Drink.

''Za krotenje večernih napadov lakote spijem Night Burner Drink, ki je dovolj sladek, da mi zavira apetit, pri tem pa odlično pomaga tudi super sestavina Garcinia Cambogia. Preizkusila sem tudi Slimbiotics, saj sem imela porušeno ravnovesje v črevesju.

Ker pa imam največ težav z zadrževanjem vode v telesu, je moja prva izbira še vedno Draining Drink. Redno ga uporabljam že 3 mesece, v svojo dnevno rutino pa sem dodala še Tummyccino in Beauty Drink. Preizkusila sem tudi Shape Me Shake, proteine, ki jih zaužiješ med vadbo.''

Julija je navdušena uporabnica TummyTox izdelkov. Preizkusila je že skoraj vse, njen največji zaveznik in prva ljubezen pa ostaja Draining Drink.

''Napihnjenost se mi je bistveno zmanjšala''

''Največja sprememba, ki sem jo opazila, je bila definitivno manjša napihnjenost in ogromne količine izločene vode, ki se je zadrževala v mojem telesu.’’ Druga sprememba, ki je prav tako dvignila Julijino samozavest, pa je močno zmanjšan apetit zjutraj in zvečer. Zaužije torej manj hrane, poleg tega pa posega po bolj zdravi hrani.

Njeno mentalno počutje se je izboljšalo. ‘’Morala pa sem zamenjati večino oblačil, saj so mi bila ta prevelika,'' še doda. ''Počutim se dobro, privlačno in samozavestno. Imam precej več energije, koncentracija pa je odlična.

Uporaba TummyTox izdelkov je zelo pozitivno in kvalitetno vplivala na moje življenje. TummyTox z veseljem priporočim prijateljem in znancem, sama pa bom seveda izdelke še naprej uporabljala.''

Izbrani izdelki za vas