Julia: “V kratkem času sem dosegla idealno težo!”

Njeno pozornost je pritegnila punca, ki je govorila o tem, kakšno pot je prehodila, da je prišla do svoje sanjske postave. To je dosegla z izdelki TummyTox, kar je Julio tako navdušilo, da se je odločila tudi sama preizkusiti izdelke. Danes vam razkriva svojo zgodbo. Beri dalje.

Pri TummyTox vedno poskušamo predstaviti resnična dekleta, z resničnimi težavami z odvečnimi kilogrami, da vas motiviramo, da spremenite svoje življenje na boljše. Vedno smo ponosni, če naše stranke uresničijo svoje sanje s pomočjo naših izdelkov.  

Tudi Julia je imela podobne težave, kot večina ljudi: “ Preden sem odkrila TummyTox, sem preživela večina dneva v sedečem položaju. Sledila sem dieti, vendar brez dolgoročnih rezultatov.”

Njen način življenja je bil sestavljen iz malo gibanja in nezdrave prehrane in zaradi tega, se je borila tudi proti kronični utrujenosti. “ S TummyTox izdelki si veliko pomagam, ker imam posledično veliko več energije, lahko delam tudi več kot 8 ur, pridem po službi domov in imam še energijo za telovadbo.” 

Julia je aktivno dekle in obožuje motorje. Kot navdušena motoristka se je odločila, da bo začela z motorji tekmovati. “Za ta šport potrebujem veliko energije in dobro telesno pripravljenost.” Preden je začela uporabljati TummyTox izdelke, je imela Julia 67 kg.

Odločila se je za povsem novo pot ...

"TummyTox izdelke sem zasledila na internetu, prebrala recenzije in se odločila, da bom poskusila s temi izdelki. Vendar nikoli nisem pomislila na takšen rezultat. "Potem ko je prebrala izjave deklet, ki so že preizkusile naše izdelke, se je prepričala:" Vedno sem bila zelo skeptična do uporabe prehranskih dodatkov za hujšanje. Vendar je vse naravno in vas pripelje do tega, da začnete razmišljati pozitivno in poskrbite zase. Življenje je samo eno!"

Prvi rezultati po samo nekaj tednih

Julia z navdušenjem pove, da so prvi rezultati hitro postali očitni: "Zdelo se mi je nenavadno videti v ogledalu. Izbrala sem zeliščni čaj za podnevi in ponoči, dodala malo vadbe in malo spremenila svojo prehrano."

Nadaljevala je s Flat Tummy kapsulami, medtem ko so ji Slimbiotics pomagali izboljšati prebavo.

"Pila sem tudi Beauty Drink in sem zelo navdušena. To je bistveno izboljšalo in očistilo mojo kožo in navsezadnje ima tudi odličen okus. "

"TummyTox mi daje dodaten zagon"

Tudi po doseženih rezultatih je Julia še naprej uporabljala TummyTox izdelke, ker ... "Pomagajo mi v vsakdanjem življenju, uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog so osnova, TummyTox pa mi daje še dodatno spodbudo!"

Julijin nasvet vsem dekletom?

Na vprašanje, ali bi priporočila naše izdelke dekletom, je odgovorila: "Definitivno, da! In še naprej bom kupovala, popolnoma sem zadovoljna! Zdaj sem se odločila, da poskusim kakšen Fatburner."

Izbrani izdelki za vas

-64%
Akcijska cena 8,99 € Redna cena 24,99 €
Ogled izdelka