Klaudia: ''Zahvaljujoč TummyToxu se počutim polna energije!''

Hej! Ime mi je Klaudia, stara sem 19 let in sem študentka – želim postati najboljša učiteljica plesa. Sem srečna oseba. Vendar je bilo pred enim mesecem še vse drugače …

Plesala sem, se ukvarjala s športom in ljubila življenje ter samo sebe, s svojo postavo in težo sem bila zadovoljna. Edini problem so bile akne, ki so me mučile že od začetka pubertete.

Pred dvema letoma sem imela operacijo slepega črevesa, od takrat pa sem se malo polenila. Nisem imela želje po gibanju, športu. Imela sem nižjo samozavest, ker je bil moj trebuh kar naenkrat uničen.

Pogledala sem se v ogledalo in samo sebe preklinjala, da sem dopustila, da je šlo to tako daleč. Stopila sem na tehtnico in ta je pokazala dosti več kilogramov. Odkimala sem z glavo in izdihnila, ah joj.

Sedla sem za računalnik in začela raziskovati svoje možnosti. Našla sem veliko različnih možnosti in izdelkov, ampak po neverjetno visokih cenah. Ker sem študentka, je bilo zame vse predrago.

Ko sem videla te cene, nisem odlašala

Ko sem našla izdelke TummyTox in videla te cene, nisem odlašala in naročila sem si Daily Kick in Sleep Tight Tea za hujšanje, Shine Bright Gummies in Beauty Drink za kožo, nohte in lase.

Zanimalo me je, kakšne učinke bodo imeli ti izdelki. Bila sem zelo pozitivno presenečena. Prve rezultate sem opazila že po nekaj dneh. Seveda poleg uporabe izdelkov tudi telovadim, prilagodila pa sem si še jedilnik.

Že po 1 mesecu* uporabe sem izgubila nekaj kilogramov

Izdelke uporabljam približno en mesec in že mi je uspelo malo shujšati. Zelo sem zadovoljna.

Izdelki TummyTox so me napolnili z energijo. Res čutim okrepitev metabolizma, počutim se zelo dobro. Zmanjšali so moj apetit in imam toliko energije, da bi jo lahko prodajala.

Kadar spijem Sleep Tight Tea, res kvalitetno in globoko spim. Zbudim se naspana, brez stresa, sproščena in sveža. Ne potrebujem toliko spanca kot prej. S tem čajem hujšam celo med spanjem.

Moja koža se je izboljšala

Moja koža kar žari! Za ublažitev aken sem poskusila že prav vse. Odkar uporabljam vitaminske Shine Bright Gummies, nimam besed. Moja koža je lepša. Akne so se umirile, medvedki pa krepijo tudi moje lase, za katere res dobro skrbim.

Fant in starši so navdušeni

Od mojih bližnjih je spremembe najprej opazil moj fant, potem še starši, vsi pa so bili navdušeni nad tem, koliko energije imam in da sem začela v življenju tudi nekaj početi. Svoj čas izkoriščam učinkovito in kakovostno, za kar sem neizmerno hvaležna.

Počutim se polna energije!

TummyTox bi priporočila vsem, ki si želite spremeniti svoj stari JAZ. Vsakemu, ki si želi biti lep, ljubljen, zdrav, poln dobre energije in imeti višjo samozavest.

Spremenila sem svojo objektivno in subjektivno držo do same sebe, sem strožja do sebe, a tudi prijaznejša in močnejša. Najpomembneje pa je to, da ne tratim svojega dragocenega časa za neumnosti. Rajši storim kaj pozitivnega, kot da bi cel dan presedela ali preležala.

Dobila sem pravo brco in počutim se polna energije. Sem srečna oseba, vsekakor pa bom tako tudi nadaljevala. Ne obžalujem nakupa teh super izdelkov, saj sem se z njihovo pomočjo spet začela aktivno ukvarjati s športom in skrbeti zase. Hvaaaala vaaaam!