KLORELA – TISTA ALGA, S KATERO SE OČISTIŠ TEŽKIH KOVIN

Superživilo tega tedna je klorela. Čeprav je manj znana kot njena zelena sorodnica spirulina, ima cel kup koristnih lastnosti, ob katerih ne moreš ostati hladna. Prva in najbolj očitna je njena barva, ki ji jo daje klorofil, ogromno klorofila. Kaj pa imaš ti od klorofila?

Klorofil spodbuja regeneracijo, za vedno svež videz 

Klorofil je tisto barvilo, ki daje rastlinam njihovo zeleno barvo. In klorela ga  vsebuje več kot katerakoli rastlina. Glavna prednost klorofila za naše telo je, da spodbuja rast in obnovo – torej poskrbi, da si videti kot iz škatlice, tudi če imaš žurerski teden za sabo. 

Pomaga izločiti težke kovine in toksine iz telesa 

Med najpomembnejšimi lastnostmi kolrele je, da se ovije okrog nevarnih težkih kovin, ki se nabirajo v naših telesih, kot so svinec, kadmij, živo srebro in uran, ter jih potisne ven iz telesaTako lahko prepreči, da bi se težke kovine in toksini začeli kopičiti v telesu. Kdaj ti to koristi? Če kadiš (kadmij in še cel kup drugih), če imaš črne plombe ali če si jih odstranjuješ (živo srebro), če uporabljaš običajne deodorante (aluminij), če ne uživaš eko hrane, če obožuješ morske sadeže … 

S tako prebavo se boš počutila lažja kot kdajkoli prej 

Klorela je top izbira, tudi če imaš kakršnekoli težave s prebavo. Ta mini micena alga koristi praktično vsem organom, ki skrbijo za to, da prebava teče kot po maslu in da se ne počutiš, kot da boš zdaj zdaj eksplodirala. In tvoje dobre črevsen bakterije jo naravnost obožujejo! 

TummyTox Detox caps – neznosnim maščobam so šteti dnevi  

Detox caps pa so tisti pomočnik, ki se ga razveseli vsako dekle – kapsule z dvojno močjo alg, klorele in rjave morske alge, ti pomagajo, da se razvajaš brez slabe vesti. Medtem ko klorela poskrbi, da se znebiš vseh packarij iz telesa, ti rjava morska alga pomaga oblikovati postavo. Preprečuje nastajanje maščobnih blazinic, obenem pa pospeši metabolizem, tako da se tistih maščobic, ki jih ne maraš, hitreje znebiš. Če to ni zakon!