Na pomoč, moja koža na obrazu izgleda grozno!

Tudi ti vsako jutro doživiš razočaranje, ko se pogledaš v ogledalo in opaziš mastno kožo z ogrci in mozolji?

Nisi edina. Skoraj vse, ne samo mlajše ženske, trpimo zaradi nečiste kože. Masten T-predel, mozoljčki in ogrci, razdražena koža in povečane pore so težave, s katerimi se srečuje na milijone žensk po vsem svetu.

Verjetno si preizkusila že ogromno različnih izdelkov, ki obljubljajo globinsko čiščenje, razstrupljanje in sijočo kožo, minimalna sprememba pa se je pokazala šele po nekaj mesecih uporabe.

Koža na tvojem obrazu izgleda grozno - vendar zakaj?

Na zdravje kože vplivajo številni dejavniki, zato je težko doseči mladosten videz kože, ki se lepo sveti in ni poln ogrcev.

Naš nasvet iz prve roke, nasvet zaposlenih pri TummyToxu, (verjemi, tudi me smo še pred kratkim razočarano gledale v ogledalo) je, da dobro premisliš o svojih vsakodnevnih navadah. Imaš kakšno slabo navado, ki povzroča težave z aknami in ostale težave, povezane s kožo?

Pa poglejmo ...

1. Nepravilno čistiš svoj obraz

Čiščenje obraza pred spanjem je obvezno! Presenečena bi bila, če bi vedela, koliko umazanije, olja, make-upa in ostalih nečistoč se nabere na koži. Potrebna je tudi redna menjava posteljnine za zmanjšanje tveganja vnetja in nastanek aken.

2. Premalo spiš

Pomanjkanje spanca povzroča visoko raven kortizola (stresnega hormona) v telesu, ki prav tako lahko povzroči nastanek aken. Poskrbi za svojih 8 ur spanja in povečaj možnosti za bolj zdravo kožo.

3. Tvoji sedanji izdelki za kožo so preveč agresivni

Obrazni pilingi so odlična stvar, vendar prepogosta uporaba in agresivna vrsta pilinga povzroča še dodatne težave - poškoduje kožo. Občutljiva stvar, kot je koža na obrazu - si zasluži nežen pripomoček, ki poskrbi za regeneracijo kože, vendar je pri tem ne poškoduje.

4. Vzrok za težave s kožo je tvoja prehrana

Vzrok za težave s kožo je v veliki meri lahko vsa hrana, ki jo zaužiješ. To so lahko mlečni izdelki, gluten ali druga vrsta hrane ... najbolje se je posvetovati z gastroenterologom. Za začetek ne bo nič narobe, če v svojo prehrano vneseš probiotike, oreščke, semena, sadje in listnato zelenjavo.

5. Nenehno se dotikaš obraza in stiskaš mozolje

Vemo, da se je težko upreti, vendar verjemi, igrati se dermatologa ali kozmetičarko je grozna ideja. Obstaja velika verjetnost, da se mozoljček spremeni v brazgotino, prav tako pa lahko umazanijo, ki jo želiš izločiti, potisneš še globlje v poro, s tem pa težavo še povečaš.

Glede na to, da se s temi težavami spopadamo skoraj vse ženske, so strokovnjaki v TommyToxu šli korak naprej, da bi našli rešitev, ki omogoča, da kar v udobju svojega doma po dostopni ceni očistiš, regeneriraš in toniraš kožo.

Preizkusi: K-WOW čistilno masko za obraz!

Narejena je iz 100% naravnega kaolina in hektorita, ki sta dobro ohranjeni skrivnosti influencerk in lepotnih blogerk. Odzivi naših zadovoljnih uporabnikov kažejo, da maska odstrani umazanijo, zmanjša težave z aknasto kožo, zoži pore, matira kožo ter jo tonira.

Primerna je za vse tipe kože - tudi občutljivo - zato jo naroči še danes in poskrbi za lepši odsev v ogledalu ali zaprosi za vračilo denarja, v kolikor z izdelkom ne boš zadovoljna.

Izbrani izdelki za vas

-40%
Akcijska cena 14,99 € Redna cena 24,99 €
Ogled izdelka