Kristina: »Hitro sem izgubila kar 8 kg!«

Kristina je mlada mama in študentka, ki se po drugem rojstvu ni mogla rešiti odvečnih kilogramov. Potem pa je videla oglas za Tummy Tea Tox, se je odločila poskusiti in rezultati so jo presenetili!

Kristina je mlada mamica in študentka. Ima dva sinova (6 let in 15 mesecev), vendar se po drugem rojstvu nikakor ni mogla rešiti odvečnih kilogramov.

»Vedno sem bila fit, a po drugem porodu so kilogrami ostali«

Prej sem se ukvarjala s plesom, šla na Zumbo in po prvem rojstvu so kilogrami sami šli dol zelo hitro. Po drugem porodu pa so kilogrami kar ostajali. V tem trenutku se ne ukvarjam s športom, saj nimam časa za to, tako da sem se odločila poskusiti TummyTox izdelke. "

»Nenamerno sem naletela na stran in se odločila poskusiti!«

"Malo sem raziskovala po spletu, prebrala dobre odzive, cena izdelka je bila ugodna in zato sem se odločila, da ga preizkusim. Iskala sem nekaj, kar bo pospešilo moj metabolizem, začelo topiti maščobe in seveda mi pomagalo do izgube teže. Sprva sem bil malo skeptična, ampak sem kmalu videla zelo hitre rezultate. Bila sem navdušena! "

»Po samo enem mesecu sem izgubila 8 kilogramov!«

Celotni maj je Kristina uporabljala  Skinny Me Tea in Fat Burner Drink . "V samo enem mesecu sem izgubila 8 kilogramov! Zmanjšal se mi je obseg trebuha in imam veliko več energije. Vsako jutro se gibam, odstranila sem sladko hrano, vendar ne v celoti in nimam več obilnih večerij. Veliko pijem in seveda je tu še moj mlajši sin, ki zahteva 24-urno aktivnost. "

"Lahko rečem, da se počutim čudovito!"

Moj cilj je bil izguba odvečne teže in manjši trebuh. To se je zgodilo v zelo kratkem času. Čeprav še nisem dosegla želene teže, sem ji vsak dan bližje. Lahko oblečem stare hlače in obleke, kar je bilo doslej nemogoče."

Kristina priporoča vsakomur,  ki ima podobne ali enake težave, da preizkusi izdelke TummyTox. "Ne boste obžalovali!"

Kristina je uporabljala izdelke iz paketa Ultra Slim- Skinny Me Tea in Fat Burner Drink,  ki hitro skurita maščobe, pospešita izgubo odvečne teže,  zmanjšujeta napihnjenost in nastanek nove maščobe.

Izkoristi TOP popust na Kristinin paket: