Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

Kurjenje maščob, ki kar traja in traja ... in traja!

L-karnitin je dobro znan topilec maščobe – postaja vedno bolj popularen, saj je dekletom po vsem svetu pomagal do postave, ki so si jo vedno želela. Kaj pa, če želiš rezultate večurne telovadbe in dolgotrajnega potenja v fitnesu ... no, brez telovadbe? L-kartin ti je lahko v VELIKO pomoč – vendar sam po sebi verjetno ne bo dovolj.

Bodimo poštene, večina nas ne more posvetiti številnih ur samo oblikovanju naših zadnjic. Zato je bilo potrebno izumiti nekaj prav posebej za dekleta, kot smo me. In to je Carni Fit! Poleg L-karnitina, ki aktivira kurjenje maščob, Carni Fit vsebuje še visokokakovosten ekstrakt gvarane za podaljšanje kurjenja maščob in magnezij, ki tvojim mišicam pomaga, da se sprostijo in obnovijo.

Ok, kaj L-karnitin sploh počne?

L-karnitin je esencialna aminokislina, ki zate opravi 3 zelo pomembne stvari:

  • Je "trajekt", ki prenaša maščobne kisline do mitohondrijev, kjer se pokurijo kot gorivo
  • Preprečuje kopičenje mlečne kisline – zaradi nje postaneš med vadbo utrujena
  • Zmanjša kopičenje presnovnih odpadnih snovi med vadbo – to pomeni, da lahko telovadiš dlje časa in se po vadbi hitreje spočiješ

Poskrbeli smo, da Carni Fit vsebuje samo najboljši L-karnitin – izbrali smo najčistejšo formulo na svetu iz Švice, ki te bo zagotovo navdušila.

Gvarana – amazonski kurilec maščobe

Gvarana je majhen sadež smešnega videza, ki malce spominja na človeško oko. Še bolj zanimivo pa je, da vsebuje vrsto naravnih snovi, ki pospešijo tvoj metabolizem: kofein, teofilin in teobromin. Bogata je tudi z antioksidanti, ki te ščitijo pred prostimi radikali, zaradi katerih se hitreje staraš. Pozdravljena, večna mladost!

Carni Fit

Carni Fit smo izdelali prav posebej za ženske. Študije so pokazale, da kuri 16 % več maščobe in ti pomaga izgubiti kilograme kar 5-krat hitreje! To pomeni, da z 20-minutno telovadbo dosežeš rezultate, za katere bi sicer morala telovaditi kar 100 minut! Ne samo to, maščobe bo kuril še ure potem, ko se sploh ne boš več gibala. S Carni Fit boš končno dobila raven trebušček in privlačna stegna v izjemno kratkem času!

← Nazaj na blog