5 Razlogov, zakaj bo kurkumin spremenil tvoje življenje

V zadnjih nekaj letih je ta zlata super začimba povzročila veliko hrupa. In to v pozitivnem smislu! Ta naravna sestavina se zaradi svojih terapevtskih lastnosti uporablja že 4000 let - številne visokokakovostne študije potrjujejo, da prinaša neverjetne koristi za telo in možgane. Oglejmo si 5 najboljših razlogov ...

Poskrbi za lepo kožo

Res je. Dokazano je, da kurkuma pomaga ohraniti kožo lepo, blaži nekatere težave s kožo (na primer akne ali suha koža) in celo pomaga, da se hitreje znebiš mozoljev. Vsebuje močan odmerek antioksidantov, ki pomagajo revitalizirati kožo in ji dati zdrav sijaj.

Krepi imunski sistem

Dokazano je, da kurkumin krepi imunski sistem in nudi odlično podporo celotnemu telesu. Na ta način se telo lahko učinkovito bori proti mikrobom in se spopada z vsakodnevnim stresom, ne da bi pri tem bilo preobremenjeno. Izkazalo se je, da je še posebej učinkovit pri ohranjanju zdravja pljuč in zgornjih dihalnih poti. Odličen ni samo za jesen in zimo, ampak za vso leto!

Podpira delovanje živčnega sistema

Živčni sistem je komunikacijski sistem telesa. Nadzira številne stvari, ki jih telo počne, vključno z mislimi, govorom, čustvi, spominom, gibanjem in senzoričnim procesiranjem. Študije kažejo, da kurkumin dnevno pomaga živčnemu sistemu, da ta deluje bolje.

Pomaga jetrom

Glavna aktivna sestavina kurkume, poznana kot kurkumin, pomaga izločiti toksine in maščobe iz jeter. Na ta način olajša breme, ki jim ga naložimo z vsakodnevnim stresom, pomanjkanjem spanja, slabo izbiro hrane, alkoholom, kajenjem, premalo gibanja in s hitrim načinom življenja. Torej pomaga izboljšati delovanje jeter, podpira njihovo regeneracijo in jih ščiti pred poškodbami.

Pomaga pri hujšanju

Jetra so tvoj najpomembnejši organ za kurjenje maščobe, vendar lahko svoje delo pravilno opravljajo le, če niso preobremenjena. Kurkumin pomaga izločiti odvečno maščobo iz jeter in jim pomaga, da zopet postanejo ''maščobna elektrarna'', kot so to bile nekoč. Posledica pa bo raven trebušček, o katerem že tako dolgo sanjaš.

TummyTox Curcuma kapsule - z najmočnejšim ekstraktom kurkume na tržišču!

Njihova revolucionarna formula ponuja 185-krat boljšo biorazpoložljivost od običajnih kurkuminih kapsul. To pomeni, da delujejo hitreje in imajo veliko močnejše učinke kot katera koli druga oblika. Skratka, 1 kapsula prehranskega dopolnila TummyTox Curcuma ustreza do 20 standardnim 500 mg kapsulam s 95 % kurkumina. No, pa imamo zmagovalca. Zato ne oklevaj in jih naroči še danes.

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 49,98 €
Ogled izdelka