LAURA: TAKO VEČ NI ŠLO!

Živjo! Moje ime je Laura in želim vam povedati svojo zgodbo s TummyTox čaji. Moja izkušnja s TummyTox se je pričela septembra 2017, ko sem se pripravljala na medene tedne s svojim možem.

Med pripravami na poroko sem pri svojih 167 centimetrih dosegla 58 kilogramov. Moja postava je vedno bila sorazmerna, nikoli pa nisem imela idealnih mer. To je bilo predvsem zato, ker se nikoli nisem obremenjevala s kilogrami in sem bila s svojo postavo zadovoljna.

Na medenih tednih pa je bilo hrane na pretek. Domov sem se vrnila z dodatnimi 3 kilogrami. Zaradi poznih večerij z mojim možem, hitre hrane, sladkarij in podobno pa sem hitro pridobila še 3 kilograme. Do decembra 2017 sem imela že 65 kilogramov, moje obleke pa mi niso več bile prav. Zelo sem bila razočarana nad sabo, saj sem si vedno govorila, da ne želim imeti več kot 60 kilogramov...

Bila sem šokirana!

Nad svojo težo sem bila šokirana, vendar nisem vedela, kaj storiti. Nikoli se nisem ukvarjala s športom, niti ga nisem marala, na žalost pa se tudi nikoli nisem uspela držati redne telovadbe ali diete. Odločila sem se... tako več ne gre! Morala sem storiti nekaj, da bom imela manj kot 60 kilogramov. Bila sem odločena! Toda kje začeti?

Tisti čas so bila družbena omrežja polna revolucionarnih izdelkov, ki ti pomagajo izgubiti kilograme, med njimi tudi TummyTox (Daily Kick & Sleep Tight Tea). Ker ni šlo za tablete, sem se odločila, da preizkusim te čaje, saj nimam kaj izgubiti, hkrati pa so obljubljali tudi boljši spanec. Pred čaji sem se namreč zbujala tudi do desetkrat na noč.

Dogodivščina s TummyTox se je začela!

Poleg dnevnega in nočnega čaja sem pričela tudi z dieto, ki mi odgovarja. Začela sem jesti več zelenjave, piščanca in rib. Zjutraj za energijo pojem 2 kuhana jajca in sadje, zaradi česar se je zmanjšala moja potreba po sladkem. Dvakrat ali trikrat tedensko obiskujem tudi aerobiko. Po 20 dneh uživanja čajev in bolj zdrave prehrane, sem dosegla 60 kilogramov. To je bilo zame res nekaj posebnega.

Kljub temu, da sem za 6 mesecev prenehala s pitjem čajev, še vseeno nisem pridobila nazaj svojih starih odvečnih kilogramov. Pojedla sem veliko doma pripravljene hrane, solate in veliko spila, tudi počutila sem se dosti bolje.

Prenehala sem se ukvarjati s svojo težo, vendar sem imela občutek, da nekaj manjka. Ko sem pila Daily Kick & Sleep Tight čaje, sem se počutila dobro. Čez dan se nisem počutila napihnjeno, imela sem urejeno prebavo, manjši apetit in odlično sem spala. Čaji so okusni in dišeči. Počutila sem se zares sproščeno, ko sem jih pila.

Vedno se bom vračala k TummyTox

Pred nekaj tedni sem si ponovno naročila svoje najljubše čaje, zraven pa naročila tudi Fat Burner Drink, ki ga spijem 30 minut pred kosilom. Še vedno jem normalno, občasno pojem tudi kaj sladkega. S kombinacijo čajev in Fat Burner napitkov sem dosegla 58 kilogramov brez posebnega truda.

Vsem Tummy puncam močno priporočam te izdelke, saj resnično delujejo. Prepričana sem, da lahko z normalno prehrano, športom in čaji tudi vam uspe izgubiti tiste odvečne kilograme.

Hvala TummyTox!

Izbrani izdelki za vas

-64%
Akcijska cena 8,99 € Redna cena 24,99 €
Ogled izdelka