Dostava v 2-3 delovnih dneh.

100% garancija na zadovoljstvo.

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Pomoč: (Pon - Pet: 8.00 - 16.00) 0590 82 770

Blog

Laura: "Zaradi Tummy čajev se počutim odlično!"

Laura je bila pogosto brez energije in se je hitro utrudila. S Tummy čaji so ti problemi skoraj izginili, pomagali pa so ji tudi, da se je končno znebila občutka napihnjenosti in pri kurjenju trebušne maščobe!

Vedno je vredno poskusiti nekaj novega

Na začetku tega leta se je Laura odločila, da želi poskusiti nekaj novega. Vsako jutro je pila kavo ali zeleni čaj, tega pa se je naveličala! Potem pa je na Instagramu naletela na TummyTox Daily Kick & Sleep Tight Tea: "Torej, zakaj jih ne bi enostavno preizkusila? Preprosto naročilo, še enostavnejše plačilo."

Ko je paket prispel, je bila navdušena! 

TummyTox je res okusen in enostaven način za zdravo življenje!

"Odločila sem se za TummyTox izključno zaradi težav z napihnjenostjo, slabokrvnostjo, pomanjkanjem energije in neurejeno prebavo."

"Sicer nimam veliko odvečne maščobe, vendar sem opazila, da je maščoba okoli trebuha počasi izginila že po enem mesecu uporabljanja TummyTox čajev. Počutim se boljše, lažje, bolj zdravo in imam več energije, kar mi je najpomembnejše!"

Čajni duo

Čajni duo, ki spodbudi prebavo, pomaga topiti maščobo in čistiti telo podnevi in ​​ponoči. + Motivacijski dnevnik BREZPLAČNO

Čajni duo -60%

Redna cena: 24,99 €

Vaša cena: 9,99 €

× Zapri

Čaj vsebuje sestavine, ki očistijo telo toksinov, spodbujajo hujšanje ter pomagajo pri izgorevanju maščob. Ob pitju čajev pa je seveda potrebno skrbeti tudi za pravilno prehrano in gibanje. 

Čaji delujejo! Zakaj ne bi preizkusila še česa drugega!

"Tummy čaji so me tako navdušili, da sedaj pijem še Fat Burner Drink. To je res okusen napitek z okusom manga!"

Priporočam res vsem!

"Moje težave z napihnjenostjo in neredno prebavo so izginile. Velikokrat sem se počutila šibko, hitro sem bila utrujena in podobno. Toda uporaba teh čajev mi je res pomagala. Resnično sem srečna, da obstaja TummyTox. Priporočam vsem!"

Laura priporoča Tummy izdelke vsakomur, ki želi skrbeti za svoje zdravje, imeti več energije in manj kilogramov ter se seveda počutiti odlično v svoji koži!

Nazaj na blog