Lisa: "Vrnila se mi je samozavest in počutim se veliko bolj srečno"

Spoznajte Lizo, zaposleno 27-letnico, ki se preživlja kot kozmetičarka. Pred nekaj leti se ji je zaradi stresnega življenjskega sloga in težkih okoliščin znatno povečala telesna teža. Bila je zelo nezadovoljna v svojem telesu, zato se je odločila, da bo nekaj spremenila.

Oglej si njeno neverjetno preobrazbo.

"Pred dvema letoma se je moje telo začelo spreminjati. Zaradi stresa in neugodnih okoliščin sem se zelo zredila. Nisem si bila več všeč, samozavest je izginila in nisem imela volje da bi karkoli počela. Čas je bil za spremembo."

Negotova, kako narediti naslednji korak, je Lisa opazila TummyTox. Ko je videla, da so izdelki narejeni iz naravnih sestavin in so zelo enostavni za uporabo, se je takoj odločila, da jih preizkusi.

"Na začetku moje TummyTox poti sem se odločila za 60-dnevno popolno preobrazbo, program za celostno oblikovanje telesa." Program združuje nekaj najboljših izdelkov TummyTox za izjemne rezultate, ki jih potrjuje tudi Lisa.

Opazni rezultati že v 15 dneh, neverjetna preobrazba v 60*

"Po 15 dneh* sem že začela opažati spremembe na svojem telesu. Želja po hrani je izginila in končno sem lahko nehala jesti zaradi stresa. Moj trebuh je veliko manjšiZ rezultati sem bila zelo zadovoljna, zato sem se odločila, da bom tu in tam naročila še kakšen TummyTox izdelek."

"Izgubila sem veliko teže in zdaj tudi oblačila lahko nosim manjša. Tudi moja ritka zgleda veliko bolje! Nakupovanje je bilo nekoč zame zelo stresno, zdaj pa nič več."

Poleg tega, da so ji pomagali shujšati in preoblikovati svoje telo, so izdelki TummyTox izboljšali tudi njeno splošno počutje. "Počutim se veliko bolje. Imam toliko energije in motivacije, da postajam vedno boljša, da se zdaj ukvarjam s športom vsak dan - to je zame nekaj povsem novega!"

"Veliko bolj sem si všeč, vrnila se mi je samozavest in počutim se veliko bolj srečno! Prav tako pa se veliko bolj zavedam, kaj popijem in kaj pojem.

*[Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.]

60-dnevni program za izjemne rezultate hujšanja

60-dnevna popolna preobrazba združuje nekaj naših najbolj prodajanih izdelkov za impresivne rezultatehujšanja.

Booty Tone je močan topilec maščobe, ki telo spodbudi, da porabi več kalorij in maščob (zlasti okoli stegen) in preprečuje kopičenje novih maščob.

Čaj Skinny Me Tea je posebna mešanica zelišč in sadja z močnimi naravnimi sestavinami. Poveča kurjenje maščob, odplakne toksine, ki upočasnjujejo hujšanje, uravnavajo apetit in zvišujejo raven energije.

Fat Burner Drink je močan napitek, ki kuri maščobe, spodbudi metabolizem in pospeši hujšanje. Omogočil ti bo doseganje presenetljivo boljših rezultatov že s krajšimi treningi. Vsebuje najčistejši L-karnitin na trgu z učinki, ki trajajo kar 4 ure po zaužitju.

Night Burner Drink je revolucionarna shujševalni napitek, ki preprečuje večerne napade lahkote, poveča kurjenje maščob ponoči, pomaga pri regeneraciji telesa in izboljša spanec.

Izbrani izdelki za vas

-65%
Akcijska cena 48,99 € Redna cena 139,93 €
Ogled izdelka