Maja: "Izgubila sem že 4 kilograme!"

Maja ima težave s počasno ščitnico že odkar pomni: “Moja največja težava je bilo zadrževanje vode.” Zjutraj se je zbudila z napihnjenim obrazom in kakšno jutro sploh ni mogla spraviti prstanov na prste. “Ves čas sem bila napihnjena in bila sem popolnoma brez energije … Da sploh ne omenjam, da je izguba kilograma ali dveh zahtevala toliko truda, da skoraj ni bilo vredno.” 

Prijateljica v stiski

Nekega dne je Maja šla na kavo s prijateljico. Zaupala ji je svoje težave s težo in prijateljica ji je priporočila TummyTox. “Videla je, da ji nisem povsem verjela,” se smeje spominja. “Prijazno mi je odstopila nekaj vrečk napitka Draining Drink, da bi jih lahko preizkusila.” Maja je bila nad rezultati presenečena!

“Nisem mogla verjeti, po samo nekaj dneh sem se počutila bolje!” Takoj je šla v akcijo. “Kontaktirala sem podjetje TummyTox, da bi dobila kakšen nasvet za mojo situacijo. Priporočili so mi napitek Draining Drink, kapsule Flat Tummy in čaja Daily Kick & Sleep Tight Tea.” Draining Drink je Maja že poznala, drugih izdelkov pa še ne …

“S Flat Tummy Caps sem lahko sledila svojemu cilju”

“S Flat Tummy Caps sem končno lahko sledila svojemu cilju: brez hrane po 18. uri. Tako velikokrat sem poskusila, a sem se vedno vdala in pregrešila.” Tudi čaja sta bila prijetno presenečenje: “Zjutraj sem spila čaj Daily Kick - to je res najboljši način za začetek dneva. Nič več nisem bila sitna in imela sem energijo za vse obveznosti in opravila.”

Zvečer je spila čaj Sleep Tight: “Včasih sem hodila spat čisto znervirana – skrbelo me je zaradi naslednjega dne, zato sem se vsako noč vsaj uro premetavala sem in tja po postelji. Zdaj je že vonj sveže pripravljenega čaja Sleep Tight dovolj, da se sprostim. Umiri moje telo in duha.”

“Dajem oceno 11 od 10!”

Njen najljubši je še vedno Draining Drink. “Pila sem ga vse od začetka. Zaradi njega se počutim lažje, nisem več napihnjena. Nikoli ga ne bom nehala piti,” pove smeje. “Zakaj bi nehala, izgubila sem že 4 kilograme! Dajem mu oceno 11 od 10!”

Draining Drink je med izdelki TummyTox prava zvezda, vse punce prisegajo nanj. Odstrani veliko več odvečne vode kot drugi produkti, občutno zmanjša napihnjenost ter deluje takoj!