Dostava v 2-3 delovnih dneh.

100% garancija na zadovoljstvo.

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

DARILO: Tummy steklenička BREZPLAČNO za vse nakupe nad 30 €!

Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

Maja: "To je moj velik uspeh!"

To je Maja, mati 4 otrok. In kot številne mame, tudi Maja malo časa posveča sebi in svojemu telesu. Zaradi hitrega načina življenja je opazila, da se v svojem telesu ne počuti več dobro. Zato se je odločila, da se nekaj mora spremeniti ter narediti nekaj zase in za svoje zdravje.

"Živjo drage Tummy punce. Ime mi je Maja in imam 4 majhne otroke, zato nimam veliko časa zase. Moji dnevi so običajno polni obveznosti in vedno nekam hitim. Takšen način življenja me je privedel do postave, ki si je nisem želela. Takrat sem se odločila vzeti stvari v svoje roke in narediti nekaj zase!"

TummyTox mi je dal motivacijo, da dosežem nemogoče

Vsak začetek je težak, Maji pa je bilo to še dodatno oteženo, saj je ob 4 otrocih zares težko našla čas zase. Ampak bila je odločena in naredila je prvi korak.

"Začela sem s spremembo prehrane in se začela redno gibati. Uspelo mi je malo shujšati, ampak tu se je vse tudi ustavilo. Potrebovala sem dodatno pomoč. Zdaj pride najboljši del zgodbe, saj mi je TummyTox pomagal, da še naprej hujšam in v dobrem letu dni sem oblikovala postavo, ki sem si jo želela!"

Navdušena sem nad Skinny Me čajem

Ko se je začetno hujšanje ustavilo, sem odkrila Skinny Me Tea, ki je pospešil metabolizem in topljenje maščob. Spremembe so bile res vidne. In to le z 1 skodelico čaja na dan. To morate preizkusiti!"

Skinny Me Tea 1+2 GRATIS

Čaj, ki pomaga topiti maščobe, prepreči njihovo nabiranje in daje energijo.

Skinny Me Tea 1+2 GRATIS -67%

Redna cena: 59,97 €

Vaša cena: 19,99 €

× Zapri

Moja koža je čista in sijoča

"Favorit s funkcijo v moji rutini 'sproščanja', kot rada pravim, je Pure Me Tea. Ta okusen in dišeč čaj pomaga razstrupiti in očistiti telo, za rezultat pa je moja koža čista in sijoča. Dodaten plus ima tudi embalaža, ki omogoča, da čaj ne izgubi svoje arome."

"Preizkusite in navdušene boste, tako kot jaz! Velik Tummy pozdrav od mene."

Pure Me Tea

Čaj s posebno mešanico zelišč, ki resetira telo in iz njega odstrani toksine.

Pure Me Tea -25%

Redna cena: 19,99 €

Vaša cena: 14,99 €

× Zapri

Nazaj na blog