Maja: "To je moj velik uspeh!"

To je Maja, mati 4 otrok. In kot številne mame, tudi Maja malo časa posveča sebi in svojemu telesu. Zaradi hitrega načina življenja je opazila, da se v svojem telesu ne počuti več dobro. Zato se je odločila, da se mora nekaj spremeniti, naredila je nekaj zase in za svoje zdravje.

"Živjo, drage Tummy punce. Ime mi je Maja in imam 4 majhne otroke, zato nimam veliko časa zase. Moji dnevi so običajno polni obveznosti in vedno nekam hitim. Takšen način življenja me je privedel do postave, ki si je nisem želela. Takrat sem se odločila vzeti stvari v svoje roke in narediti nekaj zase!"

TummyTox mi je dal motivacijo, da dosežem nemogoče

Vsak začetek je težak, Maji pa je bilo to še dodatno oteženo, saj je ob 4 otrocih zares težko našla čas zase. Ampak bila je odločena in naredila je prvi korak.

"Začela sem s spremembo prehrane in se začela redno gibati. Uspelo mi je malo shujšati, ampak tu se je vse tudi ustavilo. Potrebovala sem dodatno pomoč. Zdaj pride najboljši del zgodbe, saj mi je TummyTox pomagal, da še naprej hujšam in v dobrem letu dni* sem oblikovala postavo, ki sem si jo želela!"

Navdušena sem nad Skinny Me čajem

Ko se je začetno hujšanje ustavilo, sem odkrila Skinny Me Tea, ki je pospešil metabolizem in topljenje maščob. Spremembe so bile res vidne. In to le z 1 skodelico čaja na dan. To morate preizkusiti!"

Moja koža je čista in sijoča

"Favorit s funkcijo v moji rutini 'sproščanja', kot rada pravim, je Pure Me Tea. Ta okusen in dišeč čaj pomaga razstrupiti in očistiti telo, za rezultat pa je moja koža čista in sijoča. Dodaten plus ima tudi embalaža, ki omogoča, da čaj ne izgubi svoje arome."

"Preizkusite in navdušene boste, tako kot jaz! Velik Tummy pozdrav od mene."

Izbrani izdelki za vas

-68%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 62,97 €
Ogled izdelka