Martina: "TummyTox me je motiviral, da nadaljujem in se ne ustavim."

Rada bi delila svojo zgodbo z vami. Sem Martina, imam 19 let in prihajam s Slovaške. Zaradi svoje postave in ker nisem imela kondicije, sem imela zelo nizko samopodobo. Zato sem se odločila, da bom s seboj nekaj naredila

Odpor in utrujenost sta me obvladala

Dolgo sem se prepričevala, da sem začela telovaditi, saj sta me obvladala odpor in utrujenost. Poleg tega po vadbi nisem opažala nobenih rezultatov in to me je takoj odvrnilo.

Na internetu sem opazila oglas za TummyTox. Po pregledu mnogih recenzij in učinkov izdelkov sem se odločila, da jih preizkusim tudi sama.

Rezultati, ki so me motivirali

Mojo pozornost je pritegnil izdelek Carni Fit, s katerim sem tudi začela. Kasneje pa sem v svojo dnevno rutino dodala še Booty Tone. Seveda brez nekaj učinkovitih vaj in prilagojenega jedilnika rezultati ne bi bili spodbudni.

Po prvem tednu uporabe sem bila presenečena, da po svojih treningih s Carni Fit nisem imela močnih in dolgotrajnih bolečin v mišicah kot običajno.

Ko sem v drugem tednu začela jemati še Booty Tone, pa sem opazila prve rezultate, ki so me motivirali, da nadaljujem in se ne ustavim.

Moj cilj ni, da za vsako ceno shujšam, ampak želim oblikovati svoje telo in izboljšati kondicijo. Po manj kot enem mesecu (28 dneh) je moja teža brez odrekanj in kakšne posebne diete padla. Zmanjšal se mi je tudi obseg pasu in bokov.

Končno grem proti svojemu cilju in ne bom se ustavila

S pomočjo TummyTox grem končno proti svojemu cilju in ne bom se ustavila.

Rada bi se zahvalila podjetju TummyTox, saj sem zahvaljujoč vašim izdelkom dosegla vidne rezultate, ki so mi vlili samozavest in motivacijo za nadaljevanje.

Vsekakor priporočam vsaki ženski, ki želi izboljšati svojo samopodobo ali vidne rezultate.

Hvala :)))

Martina