Maša in njena zgodba o uspehu: ‘’Močno sem shujšala‘’

34-letna Maša poučuje meditacijo in vodi tečaje čiščenja čaker. Ker se v svojem telesu ni počutila dobro, je ugotovila, da potrebuje spremembo. Prijateljica jo je seznanila s TummyTox izdelki in že po nekaj mesecih uporabe naših izdelkov se je počutila kot prerojena. Preberi več o njeni izjemni preobrazbi.

“V svojem telesu se prej nisem počutila dobro in seveda je to posledično vplivalo na samozavest in samopodobo.” Ko ji je prijateljica prinesla izdelek TummyTox, se je odločila, da bo poskusila.

Presenečena, da je izdelek iz naravnih sestavin lahko tako učinkovit, je bil povod, da preizkusi še druge izdelke: “Nisem mogla verjeti, da sem tako hitro lahko dosegla tako impresivne rezultate! Zaljubila sem se v TummyTox in kupila še Skinny Me Tea, Draining Drink Intense in Fat Burner Drink Intense.”

Takrat se je njena preobrazba šele začela

Prve rezultate je opazila že kmalu po začetku uporabe izdelkov: “Samo nekaj dni je trajalo, da bil moj trebuh manj napihnjen. Zopet sem lahko oblekla oblačila, ki mi prej zaradi te težave niso pristajala.” Napredek pa je bil iz dneva v dan boljši.

“Najprej sem občutila manj napihnjenosti. Potem se mi je zvišala raven energije in imela sem več volje za telovadbo. Na splošno sem se počutila bolje in seveda se je posledično spremenila tudi moja prehrana. Tudi prej sem jedla zelenjavo, vendar sem šele zdaj začela čutiti potrebo po lahkih in zdravih obrokih.”

Največjo spremembo je opazila v predelu trebuha. “Moj trebuh je bolj raven, obseg pasu pa dosti manjši. Predvsem pa je učinek vadbe veliko boljši. Izgubila sem že precej odvečnih kilogramov. Spremenila se je moja samopodoba in samozavest je zrasla.”

Navdušena je nad rezultati in odločena, da z uporabo izdelkov nadaljuje

Ko se je videla v bikiniju, se je zavedala, kako daleč je dejansko prišla. “Po nekaj mesecih uporabe sva se z možem odpravila na Maldive in v Dubaj in ne morem vam povedati, kako dober občutek sem imela, ko sem se fotografirala v kopalkah in fotografije so mi bile celo tako všeč, da sem jih objavila na spletu! Zahvaljujoč vašim izdelkom v kombinaciji z vadbo sem svoje telo popolnoma spremenila in ga preoblikovala. Izgledam boljše kot včasih in se odlično počutim.”

masa rotar

Maša pravi, da je TummyTox naredil veliko spremembo v njenem življenju. “Resnično mi je spremenil življenje na bolje! Počutim se odlično v svojem telesu in obsedena sem z zdravim načinom življenja in z gibanjem. Moj cilj je še bolj raven trebuh in še vitkejša stegna in vem, da bom ta cilj tudi dosegla.”

Njen as v rokavu je paket Skinny Jeans

Odličen paket, ki vsebuje Draining Drink Intense, Fat Burner Drink Intense in Skinny Me Tea, je oblikovan za učinkovito hujšanje brez jo-jo učinka! S tem paketom boš dosegla hitrejše rezultate hujšanja in samozavestno oblekla svoje najljubše kavbojke.

  • Draining Drink Intense: klinično dokazano poveča izločanje odvečne vode in toksinov, zmanjša napihnjenost in zabuhlost, pomaga pa tudi izbrisati celulit.
  • Fat Burner Drink Intense: deluje kot aktivni topilec maščobe, ki bo na naraven način dvignil tvojo notranjo temperaturo in pospešil topljenje maščobe.
  • Skinny Me Tea: pomaga pri topljenju maščobe in poskrbi za privlačno fit postavo. Vsebuje mešanico zelišč in sadežev, ki s svojimi aktivnimi sestavinami pomagajo k hitrejšemu izgorevanju maščob in pospešujejo metabolizem.

Izbrani izdelki za vas

-62%
Akcijska cena 29,99 € Redna cena 79,96 €
Ogled izdelka