Mateja: »Prvi učinki že 3. dan po uporabi!«

Mateja Potočnik je mlada mamica 3 otrok iz Mislinje. Tummy čaje pije že kar 1 leto, v tem času pa je popolnoma prečistila svoje telo! Kako ji je uspelo?

»Pred tem so me pestile težave z zaprtostjo, napihjenostjo in pomanjkanje energije,« pove Mateja. »Na to je vplival stres in mogoče premalo gibanja!« Ker je vse to privedlo do slabega počutja in pomanjkanja energije, se je odločila, da poizkusi kombinacijo Daily Kick & Sleep Tight Tea in Skinny Me Tea.

»Prvi učinki že 3. dan po uporabi!«

»Pila sem Skinny Me Tea, zraven pa še izmenjujoče tudi Daily Kick & Sleep Tight čaje zato se je uredila prebava, spanje je bilo boljše in tudi raven energije višja,« navdušeno pove Mateja. »Prvi učinki so bili opazni pri prebavi, nekje 3. do 4. dan po začetku uporabe! Poleg pitja čajev sem tudi redno hodila vsaj 5 km in vsaj 15 minut telovadbe na dan. Vse skupaj je hitro prineslo - 2kg na tehtnici

Čaji delujejo!

 Mateja je s Tummy čaji izboljšala kvaliteto spanca, povečala energijo, premagala pa je tudi zaprtost! »Posledično imam zaradi vsega tega absolutno boljšo kvaliteto življenja,« še doda.

Uspelo ji je s paketom naravnih čajev

Mateja uporablja čaje Daily Kick & Sleep Tight Tea in Skinny Me Tea. Udarni čajni duo Daily Kick je odličen za energičen začetek dneva, saj te napolni z energijo, Sleep Tight Tea pa te pomiri in izboljša tvoj spanec ter prečisti tvoje telo. Skinny Me Tea pa je odličen za kurjenje maščob, saj vsebuje med drugim tudi Pu-erh čaj, ki ima učinek fat-burnerjev. Dodatno tudi pospeši prebavo in okrepi delovanje črevesja.

Izbrani izdelki za vas

-70%
Akcijska cena 19,49 € Redna cena 64,97 €
Ogled izdelka