Michaela: "Sedaj sem končno zadovoljna sama s seboj"

Michaela je 31-letna mlada mamica, ki je trenutno na porodniškem dopustu. Nikoli ni imela težav s svojo postavo, a na žalost so se stvari po porodu spremenile … 

Michaela ima športni tip postave, ko pa se zredi, pravi, da se kilogrami najprej opazijo na njeni zadnjici in stegnih. "S svojo postavo nikoli nisem imela težav, vse do poroda, ko sem že med nosečnostjo pridobila na kilogramih. Večino odvečnih kilogramov sem se znebila že med dojenjem, zadnjih nekaj pa ni in ni hotelo izginiti. Postava se mi je zelo spremenila, v svoji koži pa se zato nisem počutila dobro. Vsa moja oblačila so bila majhna, ali pa tesno oprijeta. Moje telo je bilo mehko in nerodno, začela sem se oblačiti tako, da sem vse prikrila."

"Odločila sem se, da bom toliko shujšala, dokler ne bom lahko oblekla svojih najljubših kavbojk"

"Nisem hotela kupovati novih oblačil. Motiviralo me je to, da bom spet lahko oblekla svoje najljubše kavbojke. Zato sem se odločila, da bom nekaj naredila. Moram priznati, da je bil tek zadnji šport, ki bi ga lahko počela v življenju, a ker je tek zelo učinkovit način za krepitev celega telesa, sem pomislila, da bi tudi jaz poskusila. Tako sem začela teči. Seveda prve tri razdalje sploh niso bile lahke in bilo mi je kar slabo. Skoraj sem obupala, toda zahvaljujoč možu in njegovi podpori sem s tekom nadaljevala. Po peti razdalji sem tekla bolje in z vsakim dnem je tek postajal boljši in boljši. Tako se je začelo moje tekaško obdobje."

Prepričala jo je naravna sestava in ocene zadovoljnih strank

"Na Facebooku sem opazila TummyTox oglase, ko se mi je prikazala ponudba izdelkov s 50% popustom. Ko sem odprla ponudbo in prebrala o izdelkih, se nisem mogla upreti in izdelek sem takoj naročila.

Prepričale so me predvsem naravna sestava, zelo dostopne cene in super ocene zadovoljnih strank."

"Čutila sem, da bi to pot lahko pretekla še enkrat"

"Ker sem se začela ukvarjati s športom, me je najbolj zanimal izdelek Fat Burner Drink, ki omogoča učinkovitejšo vadbo in podpira izgorevanje maščob. Moram reči, da sem razliko občutila že ob prvem napitku. Telo se mi je začelo segrevati, še preden sem začela teči, med tekom pa sem čutila veliko energije. Čutila sem, da bi to pot lahko pretekla še enkrat. Od takrat sem se zaljubila v izdelek, ki ga sedaj uporabljam že eno leto. Brez napitka si svojega teka ne morem več predstavljati.

Spremembe sem opazila dokaj hitro, saj sem se na svoje presenečenje zaljubila v tek in postala zasvojena. In verjamem, da je bila velika motivacija zame tudi izdelek Fat Burner, ki mi je pomagal hitreje kuriti maščobe in oblikovati telo. Tekla sem z lahkoto in z več energije, več sem se potila, tako da o pospešenem izgorevanju maščob ni bilo dvoma. Zdaj se ukvarjam s športom 5-krat na teden, Fat Burner pa je postal nepogrešljiv del vsakega športa."

"Počutim se odlično in polno energije!"

"Zdaj sem popolnoma zadovoljna s seboj in v nekaj mesecih sem spet oblikovala svojo postavo. Mislim, da je še boljša kot prej. Največja sprememba pa je, da se počutim odlično in polno energije! In moram reči, da ne držim nobene diete, normalno uživam tudi čips ali čokolado.

Fat Burner me neverjetno motivira za šport: ko ga spijem, moram teči, drugače bi napitek zapravila, kar pa je škoda. Še bolj zaradi tega, ker vem, da resnično deluje. Mnogi znanci so opazili mojo preobrazbo in me spraševali, kako mi je tako hitro uspelo. Priporočila sem jim izdelke TummyTox in tudi njim so bili všeč."