Moč vitaminov: Za zdrave lase in sijočo kožo

S prihodom pomladi si po navadi ne želimo zamenjati le garderobe, temveč tudi naš celoten izgled – da zasijemo v toplejših dneh!

Prepričane smo, da se zavedaš pomembnosti vitaminov za normalno delovanje tvojega telesa. Pomembna pa so tudi druga hranila, ki vplivajo na tvoj fizični izgled – govorimo o tvoji koži, nohtih in laseh.

Nega kože je pomembna, vendar pa to ni vse

Ja, seveda si vsaj že tisočkrat slišala vse mogoče nasvete o pravilni negi kože - o uporabi kakovostnih izdelkov, zaščiti pred soncem, odstranjevanju ličil pred spanjem, … Vendar skrb za tvoje telo ne pomeni le to, kaj naneseš nanj, temveč tudi, kako ga hraniš. Raznolika prehrana, ogromno sadja in zelenjave in vode so ravno tako pomembni, kot kozmetika.

Katere vitamine potrebujem?

Poleg znanega vitamina C, močnega antioksidanta, ki polepša polt, odpravi manjše gube in temne kolobarje pod očmi ter odstrani znamenja, ki jih povzročijo UVA in UVB žarki. Prav tako pa spodbudi proizvodnjo kolagena in se bori proti mozoljem.

Še en pomemben vitamin, zaveznik dobro navlažene in čvrste kože, je vitamin E. Po navadi ga uporabljamo skupaj z vitaminom C, za enostavnejši boj proti staranju kože, hkrati pa vitamina omilita posledice pretiranem izpostavljanju soncu.

Biotin, manj znan vitamin

Biotin, znan tudi kot vitamin B7, je pomemben vitamin, ki ga naša telesa sama žal ne zmorejo proizvajati. Poleg tega, da ima pozitivne učinke na kožo, izboljša krhke nohte in se bori proti izpadanju las. Ampak to še ni vse! Če si velikokrat utrujena, zaspana, se spopadaš z bolečimi mišicami in težavno kožo, tvojemu telesu primanjkuje biotina.

Za pomanjkanje vitaminov je kriv sodoben način življenja

Naporni dnevi v službi in šoli, nezdravo prehranjevanje, stres in hiter način življenja pusti posledice na tvojem telesu – težave s kožo, suhi lasje, krhki nohti, ter mnogi drugi.

Naredi nekaj zase … pomagaj si z multivitamini. Samo zate smo ustvarili okusne Shine Bright medvedke z okusom pomaranče, ki poleg biotina ter vitaminov C in E, vsebujejo tudi zeleni čaj za razstrupljanje telesa ter kofein, ki poskrbi tisto dodatno energijo, ki ti bo dala nov zagon skozi naporen dan.

Zasij z Shine Bright medvedki in izkoristi otvoritveni –25% popust!

 

Izbrani izdelki za vas

-13%
Akcijska cena 13,99 € Redna cena 15,99 €
Ogled izdelka