To je najboljši čajni duo za hujšanje!

Če uživaš v pitju čaja in želiš imeti raven trebušček brez odvečne maščobe in občutka napihnjenosti, potem je to super kombinacija prav zate! Naša čaja Daily Kick & Sleep Tight nista samo okusna, ampak tudi učinkovita. Naj ti razložimo, zakaj je to najboljša kombinacija čajev za hujšanje ...

Če želimo spodbuditi telo, da bi topilo maščobo, ga moramo najprej očistiti

Naša čaja sta dejansko mešanica sestavin za detoksikacijo in topljenje maščob. Zato sta enostavno najboljša kombinacija za hujšanje. Kako torej delujeta?

Čaj Sleep Tight ponoči čisti tvoje telo, da bi se ti zjutraj zbudila sveža, tvoje telo pa pripravljeno za topljenje maščob. Zjutraj pa pride na sceno Daily Kick, ki te napolni z energijo in topi maščobe čez dan. Ne, to ni nobena znanstvena fantastika, Daily Kick in Sleep Tight vsebujeta sestavine, ki to omogočajo!

Zeleni čaj pomaga pri izgubljanju kilogramov

Najpomembnejša sestavina čaja Daily Kick je zeleni čaj. Več študij je dokazalo, da flavonoidi in kofein v zelenem čaju pospešujejo presnovo, povečujejo oksidacijo maščob in celo izboljšajo aktivnost inzulina. Ena študija je pokazala, da so ljudje, ki so uživali zeleni čaj, izgubili povprečno 1,5 kilograma v 12 tednih, ne da bi spremenili svojo prehrano.

Preoblikuje maščobne obloge v energijo

Mešanica zelenega čaja, koprive, koromača, regrata in kumine v čaju Daily Kick poživizmanjšuje napihnjenost in pospešuje presnovo. Poleg zelenega čaja ima Daily Kick še eno pomembno sestavino – regrat, ki iz tvojega telesa pomaga izločiti toksine in tudi odvečno vodo, zaradi katere smo videti debelejši, kot smo v resnici. Daily Kick zaradi učinkovite kombinacije sestavin z zelenim čajem topi maščobe in jih spreminja v energijo!

Sprosti se in zaspi kot dojenček

Se še spomniš, da si zadnjič celo noč slabo spala? Kako si se zjutraj počutila? Izčrpano, zmedeno, brez volje? Ne, niso izčrpani samo tvoji možgani in telo, tudi tvoje maščobne celice se počutijo tako!

Super sestavine v čaju Sleep Tight (pomarančna lupinica, poprova meta, limonska trava, melisa in hmelj) bodo pomagale tvojemu telesu, da se ponoči spočije, očisti in regenerira ter pripravi na nov dan – brez stresa. In tudi tvoje telo bo pripravljeno na nov krog kurjenja maščob!

Hmelj ni samo sestavina v pivu

Se potem, ko spiješ pivo, počutiš sproščena in lepša? To ni samo vpliv alkohola, v resnici je hmelj tista sestavina v pivu, ki nas sprosti. In najdeš ga tudi v našem čaju Sleep Tight! Hmelj je odlična sestavina za sprostitev, zmanjšanje stresa in seveda boljši spanec!

Sproščujoča poprova meta

Poprova meta je ena glavnih sestavin čaja Sleep Tight. Pomaga pri regeneraciji telesa ponoči in spodbudi proces nočnega kurjenja maščobe. Z njeno pomočjo se naše telo popolnoma sprosti. Pomaga ti, da se dobro naspiš in se zjutraj zbudiš pripravljena na topljenje maščobe. Najboljši čajni duo za popolnoma učinkovito hujšanje Daily Kick in Sleep Tight vsebujeta skrbno izbrane sestavine, ki ti bodo pomagale pri doseganju ciljev. Z njima boš očistila svoje telo in se znebila napihnjenosti in odvečnih maščob. Sta povsem naravna in lahko ju uporabljaš daljše obdobje: za vračanje telesa v formo ali pa vzdrževanje svoje TOP vitke postave. Odločitev je tvoja!

Naroči zdaj!

Izbrani izdelki za vas

-64%
Akcijska cena 8,99 € Redna cena 24,99 €
Ogled izdelka