NARAVNO DO RAVNEGA TREBUŠČKA. JE TO SPLOH MOGOČE?

Jesen je obdobje, v katerem pogosto začnemo pridobivati težo in se naše zdravje malo poslabša. Beri dalje in izvedela boš, da ni potrebno veliko, da se izogneš vsem težavam s pomočjo narave.

SI ŽE IMELA PRVI LETOŠNJI PREHLAD?

Izcedek iz nosu, vneto grlo, kašelj … zveni znano? Da ne pristaneš v postelji s kupom zdravil, moraš okrepiti svoj imunski sistem.

Zaščiti svoje telo pred virusi z vrtnicami in hibiskusom. Oba sta naravna antioksidanta, ki imata protivnetne in antiseptične lastnosti. Če povemo drugače, oba prispevata h krepitvi imunskega sistema.

Tako vrtnica, kot hibiskus imata diuretični učinek, ki ti bo pomagal odstraniti bakterije in viruse iz tvojega telesa ter boš na ta način hitreje okrevala. Hkrati pa bo vplival tudi na izločanje toksinov in vode iz telesa.

1, 2, 3, GREMO!

Si brez energije, utrujena in ponoči ne spiš?

Meta in limona sta bistvenega pomena za vse tiste, ki se soočajo z nespečnostjo in stresom, saj imata pomirjujoč učinek, ki pomaga sprostiti tvoje telo. Ker imata lastnost blagega pomirjevala, te bosta zazibala v mirne sanje in te pomirila v stresnih situacijah. Če ne želiš piti čaja, si lahko pripraviš inhalacijo, pri kateri vdihuješ le paro vročega čaja.

Za več energije, ti priporočamo čaj, ki že dlje časa velja za zelišče. To je kopriva. Kopriva je polna klorofila, vitaminov in mineralov, zato ji pravijo tudi, da je naravni vir energije in sreče. Med vsemi koristnimi sestavinami, ki jih vsebuje kopriva, je treba poudariti vitamin B2 oziroma riboflavin. Ta prispeva k ustvarjanju energije, optimalnemu delovanju živčnega sistema in manjši utrujenosti.

OK, POČUTIM SE BOLJE. SEDAJ SI ŽELIM …

...izgubiti težo. Seveda punce nikoli nismo povsem zadovoljne s svojim videzom in vedno najdemo nekaj, kar nas moti. V večini primerov je to kakšen kilogram ali dva. Si vedela, da zeleni čaj in regrat prispevata k izgubi teže? Zeleni čaj, zaradi visoke vsebnosti kofeina, katehinov in polifenolov, pospešuje presnovo in na ta način poskrbi, da telo porabi več energije, izboljša prebavo in se bori proti zadrževanju vode.

Obe sestavini imata diuretični učinek in odstranjujeta toksine in vodo iz telesa.

Namesto da kupiš vse te sestavine posebej ali pa da jih nabiraš na travniku, imamo zate paket Tea Delight, ki vsebuje 3 različne čaje, za boj proti vsem omenjenim težavam.

Immuny Tea vsebuje vrtnice, meto, hibiskus in aronijo, ki skupaj krepijo imunski sistem.

Daily Kick Tea vsebuje kombinacijo zelenega čaja, koprive, regrata, komarčka in kumine, ki ti bo dala veliko energije in razstrupila tvoje telo, hkrati pa pospešila izgubo teže.

Sleep Tight Tea ti bo, zahvaljujoč meti, melisi, hmelju in pomarančni lupini pomagal globoko zaspati in zagotavljamo ti, da se boš zjutraj zbudila pripravljena na nove izzive.