NATÁLIA: "Shujšala sem, a vem, da uspehov še ni konec!"

Ime mi je Natália. Imam 22 let in sem specialist za telekomunikacijo, tako da imam sedečo službo. Moj najbolj problematičen del telesa je trebuh, nato pa stegna in roke.

Pri svojih devetnajstih sem bila še suha, potem pa s se mi začeli nabirati kilogrami. Poskušala sem z različnimi dietami, celo stradala sem, a nič ni delovalo. Najprej sem shujšala, čez nekaj dni pa sem se še bolj zredila*... To se je ponavljalo, tako da sem na koncu tehtala še več.*

*[Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.]

Jokala sem ob pogledu na stare fotografije.

Moja samozavest je izginila. Nisem prenesla svoje podobe v ogledalu. Si lahko predstavljate, da ste še pred 3 leti imeli skoraj popolno postavo?

Ko sem bila še suha, je bil moj najbolj problematičen del telesa vedno trebuh, vedno sem imela napihnjenega. Karkoli sem pojedla, mi je trebuh vedno štrlel izpod srajce.

Imela sem tudi težave z neredno prebavno. Seveda sem poskusila s tabletami za prebavo, vendar nič ni pomagalo.

Po novem letu sem se odločila za TummyTox. Ne obžalujem!

Že dolgo sem na Instagramu opažala neko punco, ki je oglaševala izdelke TummyTox. Dolgo sem razmišljala, ali bi tudi jaz poskusila ali ne. Toda po novem letu sem se odločila za TummyTox. Ne obžalujem!

Prepričala me je predvsem cenovna dostopnost. Številni podobni izdelki drugih znamk so predragi. Drugi razlog pa so bile sestavine. Zelo mi je všeč podroben opis izdelkov, česar za druge blagovne znamke ne morem reči.

Za novoletno zaobljubo sem si zadala, da bom letos izgubila odvečno težo. Hotela sem shujšati s pomočjo TummyTox.

Prve spremembe sem opazila že kmalu.*

Najprej sem začela uporabljati duo Daily Kick in Sleep Tight Tea. Ker sem se odločila, da bom tudi telovadila, sem naročila tudi Carni Fit. Čaj uporabljam približno 3 tedne in Carni Fit 2 tedna in pol. Zdaj sem začela uporabljati še Draining Drink.

Prve spremembe sem opazila že kmalu.* Končno se nisem več počutila polno, trebuh ni bil več napihnjen. Doživela sem nepopisljiv občutek. Vedela sem, da še ni konec.

Carni Fit mi je pomagal pri treningih, začela sem se veliko bolj potiti. Včasih po 20 minutah vadbe ne izločim niti kapljice znoja, sedaj pa se potim že po 5 minutah treninga. Trebuh ni več napihnjen. Kar pa se tiče energije, jo imam toliko, da bi jo lahko razdajala.

*[Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.]

Zame najpomembnejša sprememba je bil moj trebuh.

Zaradi trebuha si nisem mogla zapeti hlač. Ampak zdaj sem zares vesela, ker se je to končno spremenilo.

Počutim se zelo dobro in sem polna energije. Izdelki TummyTox so sedaj del mojega vsakdana, nikoli več ne bom brez njih.

Motiviralo me je tudi to, da tudi ko sem že nekoliko shujšala, nisem obupala, ampak še naprej vztrajala! Ja, shujšala sem, a vem, da še ni konec!

Natália, Slovaška

Izbrani izdelki za vas

-64%
Akcijska cena 8,99 € Redna cena 24,99 €
Ogled izdelka