HANA: S FLAT TUMMY CAPS SEM NEUSTAVLJIVA!

Hana je študentka z natrpanim urnikom. Dolgi dnevi na faksu, dolge noči učenja in občasni dolgi vikendi, polni zabav, “niso ravno primerni, če želiš imeti oblikovano in zdravo telo,” prizna. “Čeprav sem se odpravila na sprehode in v fitnes, pri eni stvari nisem imela nadzora – to je hrana.” 

Hana se je z odvečno težo soočala že leta. “Enostavno nisem mogla shujšati. Odločila sem se za dieto, ki je trajala 3 dni, potem pa sem se nagradila z vrečko čipsa, ker sem vztrajala tako dolgo. Zavirala sem samo sebe.

Bila sem kraljica izgovorov

Ena njenih največjih težav je bila, da je zvečer rada jedla. “Vedno sem imela izgovor, da jem: počitnice, stres zaradi izpitov, praznovanje opravljenih izpitov, slab dan … Stvari so ušle izpod nadzora in preden sem se zavedala, sem pridobila dodaten kilogram.”

Našla sem Flat Tummy Caps

Med brskanjem po Facebooku je zasledila oglas za Flat Tummy Caps: “Sprva sem si mislila, da to zveni predobro, da bi bilo res. Že sekundo kasneje pa sem pomislila, zakaj pa ne?” Razliko sem opazila nemudoma. “ Bilo je neverjetno. Hrana je bila zraven mene in je nisem pojedla!”

Rezultate sem hitro opazila. Po nekaj tednih je opazila tudi, da ji obleke lepše pristajajo. “In delala nisem prav nič! Rešila sem se hrepenenja po hrani, kar je name imelo velik vpliv. Nisem mogla verjeti, kako hitro sem izgubljala kilograme!”

Neustavljiva sem

“Končno imam občutek, da imam nadzor nad svojim življenjem in telesom. Bolj sem samozavestna, trebušček je bolj raven in lahko oblečem vse tisto, kar si prej nikoli nisem upala. S Flat Tummy Caps sem neustavljiva!”

Flat Tummy Caps vsebujejo Garcinio Cambogio, ki je znana po svojem shujševalnem učinku: zavira apetit in preprečuje nabiranje maščobe. Vsebujejo tudi vitamin C in krom, ki izboljša učinke Garcinie. Tako ti zagotovi več energije in pospeši kurjenje maščob

Izbrani izdelki za vas

-67%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 59,97 €
Ogled izdelka