»Oblačila mi niso več pretesna!«

Josipa se je v svojih 30- letih začela srečevati z viškom kilogramov, ki se jih nikakor ni mogla znebiti. Največji problem so ji predstavljali zimski meseci, ko so se kilogrami še dodatno nabirali.

»Pozimi sem pridobila največ kilogramov!«

»Že več let mi predstavljajo zimski meseci največji problem. V tem času pridobim največ kilogramov, saj se tudi najmanj gibam in zaradi druženja zaužijem tudi več kalorične hrane. Sedaj, v 30. letih pa se maščobne obloge zadržujejo vedno na istih mestih: rokah, trebuhu in bokih

Spomladi je preizkusila Tummy izdelke in se navdušila

Josipa je naletela na Tummy izdelke med raziskovanjem na spletu. Čeprav je bila skeptična, so bili končni rezultati presenetljivi.

»Pred zajtrkom in kosilom sem s kozarcem vode spila Flat Tummy Caps, pred telovadbo Fat Burner Drink in vsak večer še Skinny Me. Moja prehrana se je spremenila, vendar nič drastičnega. To kar sem do sedaj jedla, sem zgolj pripravila na drug, bolj zdrav način. Tudi jem večkrat na dan, v manjših obrokih. Pijem samo vodo, vsak dan pa si vzamem nekaj časa za telovadbo. »

»Na začetku sem imela 76 kg in čeprav sem izgubila le 3 kg, je to zame velik uspeh. Maščobne obloge na rokah, trebuhu in bokih so namreč izginile.«

 »Oblačila mi niso več pretesna!«

»Prebava je sedaj normalna, oblačila pa mi končno niso več pretesna. Tudi energije imam veliko več! Moja želja ni bila, da izgubim ogromno kilogramov, vendar le to, da se končno spet počutim dobro v svoji koži. To mi je omogočil TummyTox! Še naprej bom uporabljala njihove proizvode.«

Zakaj Ultra Slim paket?

Se počutiš tako kot Josipa in se ne moreš rešiti maščobnih oblog in odvečnih kilogramov? Potem preizkusi paket, ki je pomagal tudi njej.

Paket vsebuje okusni čaj Skinny Me Tea in 2 škatlici Fat Burner Drink, ki pomagajo pri kurjenju maščob, izgubi teže, preprečujejo napihnjenost in nastanek novih maščob. Maščobe se bodo pričele topiti, kilogrami pa poslavljati.

Kaj še čakaš! Začni tudi ti s svojo preobrazbo!