Pij vodo in shujšaj!

Razkrivamo, zakaj je voda tako pomembna, če želiš shujšati. Ne boš verjela, vendar razlog je povsem preprost.  Beri dalje in izvedela boš, koliko vode potrebuješ vsak dan za maksimalne učinke!

Najnovejše smernice, ki jih je podal Ameriški inštitut za medicino (IOM), pravijo, da mora ženska spiti 2,7 litra vode, kar je precej več, kot so predhodne smernice svetovale. Smernice se še vedno razlikujejo, glede na starost. Poglejmo.

Če si starejša od 19 let, IOM svetuje, da spiješ od 9 do 13 kozarcev vode na dan. Manjša količina velja za ženske, večja za moške. Se sprašuješ, zakaj je tako pomembno, da pijemo dovolj? Ker vpliva na celotno telo. Učinke ima tudi pri hujšanju. Beri dalje in izvedela boš, ali morda ravno zaradi vode ne shujšaš.

Če ne popijemo dovolj vode, nam zastaja odvečna voda v telesu, kar pomeni, da smo polni strupov in drugih odpadnih snovi, ki jih dejansko naše telo ne potrebuje. Te odpadne snovi in toksini pa obremenjujejo vaš limfni sistem, jetra in prebavo. To pa vpliva tudi na hujšanje!

Telo, polno strupov, je recept za dodatne kilograme

Številne študije so dokazale, da je hujšanje nemogoče, če je naše telo polno odvečne vode in toksinov. To pa se ne pozna samo na kilogramih, ki ne grejo »dol«, kot si želite, ampak tudi na zabuhlosti obraza, celulita ali zateklih gležnjih.

Naše telo v takšnem stanju ni sposobno kuriti maščobe, zato nam jih dobesedno vrača v obliki celulita in maščobnih obročev, ki pa se jih ne moremo tako zlahka rešiti. Lahko poskusiš s pitjem večje količine vode, vendar pa bo postopek resnično dolgotrajen, ti pa boš že na robu obupa.

Poskusi raje z naravnimi učinkovinami, ki bodo pospešile limfo in s tem izločanje odvečne vode, toksinov in soli ter sprostila obremenjena jetra, da bodo znova kurila maščobo.

Pripravi telo na hujšanje!

Priporočamo ti učinkovino CactiNea™, za katero so tuji strokovnjaki potrdili, da omogoča hitre shujševalne rezultate in razstrupljanje telesa, torej to, kar tvojemu telesu manjka. Z razbremenitvijo limfe boš zlahka uničila celulit in osvežila sistem, zaslužen za hujšanje.

Učinkovino CactiNea™ smo dali v napitek Draining Drink, na katerega prisega že več kot 23.000 zadovoljnih strank. Prepričali so jih opazni in hitri rezultati, s katerimi so izgubili prve kilograme že v nekaj dneh, odpravili napihnjenost in zatečenost ter naredili osnovo za nadaljnjo izgubo kilogramov.