Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

Pijača, ki tvoji koži in lasem vrača sijaj!

Prehranska dopolnila, ki vsebujejo kolagen in tako vplivajo na večjo elastičnost ter čvrstost kože ter skrbijo za sijoče lase in močne nohte, doživljajo pravi preporod. Kapsule, praški, sirupi in napitki oziroma pijače, najdemo jih že v vseh oblikah.

Sestavine v teh pripravkih ohranjajo kožo mlado, ji vrnejo zdrav in sijoč videz, povečujejo elastičnost in hidracijo. Poleg tega hranijo tvoje lase in skrbijo, da ostajajo sijoči in zdravi, brez razcepljenih konic. Prednost teh izdelkov oziroma njihovih sestavin je, da se hitreje absorbirajo kot preostali izdelki.

Če si želiš sijočega videza, potem je potrebno kožo in lase obnoviti od znotraj. Nobena skrivnost ni, da je ključ do sijoče kože kombinacija dobre diete in veliko vode. Pa je samo to dovolj?

Da boš preostanek članka lažje razumela, moramo pobliže pogledati našo kožo. Na vrhu je vrhnjica, kjer se med drugim zbira odmrla koža. Pod njo je usnjica, bogata s krvjo, v njej pa je tudi večina kolagena in elastičnih vlaken, ki ji dajejo čvrstost in strukturo.

Kreme so super, vendar pa ne dosežejo pravih mest

Trik hranjenja kože je zato od znotraj – s prehranskimi dopolnili, ki se absorbirajo in dosežejo kri v usnjici, kjer je učinek daljši in hitrejši, saj lažje doseže vrhnjo plast kože. Kreme odmrle celice napolnijo z vlago in tako ustvarijo super zdrav učinek na koži. Žal pa je to le kratkotrajen učinek, saj kreme ne morejo doseči mesta, kjer se ustvarjajo nove, zdrave celice.

Po 20. letu izgubimo 1,5% kolagena letno

Kolagen je protein, ki predstavlja približno 75% kože in je ključen za elastičnost in strukturo. Po 20. letu vsako leto v povprečju izgubimo približno 1,5% kolagena. Do 35 leta v povprečju izgubimo že vsaj 22,5% kolagena. Na izgubo vpliva tudi izpostavljenost soncu, ki poškoduje del kože, ki mu lahko rečemo kar tovarna kolagena. Ko zaloga kolagena izgine, se poslovi tudi mladosten videz kože.

Kolagen mora hitro preiti v pravo plast kože

Kolagen je sicer prisoten v mnogih kremah za obraz, vendar pa večina le navlaži kožo in tako zmanjša videz gub, zato je težko ugotoviti, ali je to res posledica kolagena. Kolagen mora hitro preiti v pravo plast kože, kjer osveži proizvodnjo novega kolagena.

Pozor: nekateri kolageni ti lahko prinesejo zapacano kožo in dodatne kilograme!

Marsikateri kolagen vsebuje maščobe, ki ti bodo poleg želje po sijoči koži prinesle še dodatne kilograme. Zato potrebuješ čist kolagen, brez maščob in ogljikovih hidratov. Takšnega boš našla v novi, izboljšani formuli, ki jo vsebuje Beauty Drink. Vsebuje morski kolagen, ki nima neprijetnega okusa. Pravzaprav je zelo okusen, saj smo mu dodali naravni okus borovnice!

Če želiš pravi učinek, izberi morski kolagen s proteini

Ker vsebuje morski kolagen v Beauty Drinku izključno proteine, ta izdelek odlikuje visoka čistost. Ne vsebuje ogljikovih hidratov ali maščob, ki so običajno prisotni v konkurenčnih izdelkih, ki bi ti lahko prinesli tudi dodatne kilograme.

Prodre do mest, kjer ga naše telo dejansko potrebuje

In da ne pozabimo še najbolj pomembne prednosti Beauty Drinka! Ima najvišjo biorazpoložljivost, kar pomeni, da ga naše telo v celoti izkoristi in dejansko doseže plasti kože. Kolagen v preostalih izdelkih, ki nimajo tako dobre razpoložljivosti, se izloči preko urina ali blata – Beauty Drink pa prodre tja, kjer ga naše telo dejansko potrebuje.

2x Beauty Drink -55% -55%
2x Beauty Drink -55%

Lepotni napitek z okusom borovnice! Za močne nohte, sijoče lase in čisto kožo! Poskrbi zase.

14,31 €

31,80 €

← Nazaj na blog