IRIS MULEJ: PODROBNO O TUMMY TOX ČAJIH MED NOSEČNOSTJO

Že pred časom sem vam zaupala kako si po obilnih sladkih pregrehah pomagam prečistiti svoje telo s Tummy Tox čaji. Moje sladke pregrehe pa niso trajale samo v veselem decembru ampak so se zavlekle še krepko v sredino januarja. To so pač vsi tisti “ponovoletni” obiski, saj veste in seveda se takrat vedno veliko in dobro je.

Vedno se rada pohvalim z dobrimi geni, saj mi načeloma ni potrebno paziti na kalorije, ker se nikakor ne morem zrediti (vsaj zaenkrat ne - trkaaaam na les!!), ampak kar se tiče vnašanja nezdrave, procesirane zelo sladke, masne ali slane hrane, se tudi jaz ustavim, saj svojemu telesu privoščim le najboljše. To pomeni, da želim živeti zdravo, zato po večjih pregrehah posežem po izdelkih, ki pomagajo mojemu organizmu, da se prečisti.

Čiščenje telesa s Tummy Tox

Med Tummy Tox izdelki najdeš kar lepo zbirko različnih čajev ter drugih izdelkov kot so gumijasti medvedki, kapsule itd., ki ti bodo pomagali do željene postave, vendar sem si jaz v tem času zaradi nosečnosti izbrala le dva čaja, ki sta zame kot nosečko primerna in sicer Daily Kick & Sleep Tight Tea.

Daily Kick me s svojo zeliščno mešanico vsak dan napolni z energijo (za katero baje začne kuriti kar naše odvečne maščobe!), me poživi, zmanjša napihnjenost in pospeši presnovo. Njegova premišljena naravna mešanica vsebuje zeleni čaj, koprivo, regrat, koromač (oziroma janež) ter kumino.

Sleep Tight pa vsak večer poskrbi za moj miren spanec (seveda šele takrat, ko zaspi tudi Isabella) in medtem, ko jaz sladko spim, čajček poskrbi za razstrupljanje mojega telesa ter regeneracijo. To mi zdaj v nosečnosti res veliko pomeni, saj se dejansko zbudim bolj spočita. Ta okusen nočni čaj pa vsebuje pomarančno lupinico, limonino travo, poprovo meto, meliso in hmelj.

So čaji primerni za nosečke?

Čistilno kuro s Tummy Tox čaji sem začela nekje po 20. januarju in jo te dni zaključila. V paketku dobiš 20 čajnih vrečk, vendar sem kakšen dan zaradi obveznosti tudi izpustila, posebej takrat, ko sva bili z Isabello obe bolni. Hujšanje trenutno ni moj namen, saj sem noseča in moja teža, kot zdravi nosečki raste. Vseeno pa lahko rečem, da se v tem obdobju, počutim bolj lahkotno, nimam težav s prebavo (pogosta težava v nosečnosti) pa še nočni čajčki me lepo pomirijo, kar mi zagotovi bolj kakovosten spanec.

Zdaj pa k najbolj pogostemu vprašanju, ki ga dobivam od nosečk oziroma doječih mamic: “Ali sta čaja primerna tudi v nosečnosti oziroma med dojenjem?” Kot ste že zgoraj lahko prebrale, so vse sestavine le skrbno izbrana kombinacija zelišč, nič drugega. Seveda pa so zelišča bolj ali manj primerna med nosečnostjo in dojenjem.

Čaji in kofein

Zelišča so bolj ali manj primerna med nosečnostjo in dojenjem. Ker osebno poznam kar nekaj mamic, ki so te čaje pile v času nosečnosti, še sama pobrskala za zelišči, kaj o njih pravijo poznavalci in ginekologi ter vse skupaj tu strnila le za vas drage moje.

Pregled sestavin za čaj Daily Kick

Kopriva, regrat, koromač in kumina so po besedah poznavalcev zelišč na listi zaželjenih čajev za nosečnice. Janež ter zeleni čaj (zaradi sledi kofeina, ki jih vsebuje) pa naj ne bi bila priporočljiva. V tem paketku je mešanica šestih zelišč, kar pa ni niti ena skodelica čistega zelenega čaja ali janeža na dan. Če še niste vedele, je za nosečke vnos kofeina omejen na 200 mg na dan. To pomeni največ 4 skodelice zelenega čaja ali pa 2 skodelici kave na dan.

Pregled sestavin za čaj Sleep Tight

Poprova meta in melisa sta za nosečnice zelo priporočljivi, saj pomagata proti jutranjim slabostim. Čaj iz limonske trave se pojavlja tudi v različnih mešanicah nosečniških čajev različnih proizvajalcev, hmelj, ki pomirja in ima blažilni učinek ter velja za varno rastlino, pa nima podatkov glede uživanja v nosečnosti in med dojenjem in ga samo zaradi tega ne priporočajo, ni pa prepovedan (seveda velja to za majhne količine).

Povsem naravni čaji za nosečke

Tummy Tox so čaji so 100% naravni in ne pomagajo le pri čiščenju organizma ter boljšo prebavo, ampak odpravijo tudi napihnjen občutek v trebuščku in ti zato pomagajo do tistega “ploščatega” trebuščka, ki si ga vse želimo (razen seveda nas nosečk), pomagajo pri kurjenju maščob in kalorij, zmanjšujejo apetit, izgubo odvečne teže in poskrbijo za splošno dobro počutje.

Jaz bom s Tummy Tox kuro še nadaljevala, saj se po njej res počutim boljše.

Pri nakupu Daily Kick & Sleep Tight čajev zdaj prejmeš dodaten paket čajev povsem GRATIS.

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 49,98 €
Ogled izdelka