POT DO MOJEGA SANJSKEGA TELESA!

Tako kot mnoge izmed nas, tudi Sara dela v pisarni, kjer večino dneva presedi. In tudi ona je začela opažati posledice celodnevnega sedenja...

“Nisem si želela obleči kopalk”

“Imela sem vse več celulita, moja prebava se je slabšala in ves čas sem se počutila napihnjeno. Samo misel, da bi morala obleči kopalke, me je spravila v slabo voljo.” Tako je na internetu začela iskati rešitev. “Na Instagramu sem odkrila TummyTox in videla, da ima zelo dobre ocene uporabnikov. Če so drugi dosegli super rezultate, jih bom tudi jaz!”

“Moja odločitev je bila pravilna”

Sara je preizkusila Booty Tone, Draining Drink in Slimming Gel. “Pisala sem ekipi TummyTox, saj me je zanimalo, kako uporabljati izdelke, da bom dosegla najboljše rezultate. Predlagali so, da najprej pijem Draining Drink za popolni detox telesa in da telo izloči odvečno vodo.”

Po detoxu, je bio njeno telo pripravljeno za naslednji korak. “Po tem, ko sem se rešila napihnjenosti in zabuhlosti, je bil čas za Booty Tone in Slimming Gel – želela sem si raven trebušček in kožo brez celulita.

Kaj se je zgodilo po 10 dneh?

Ni mogla verjeti svojim očem! “Po le 10 dneh pitja Draining Drink napitkov sem opazila razliko! Imam manj celulita, uredila se mi je prebava in nič več se nisem počutila napihnjeno.” Rezultate je še izboljšala z Booty Tone in Slimming gelom!

Njen najljubši je Slimming Gel, za katerega pravi: “Slimming Gel je zdaj moj zvesti spremljevalec, nikamor ne grem brez njega. Z njim se z lahkoto borim proti pomarančni koži. Enostavno se nanese na kožo, ta pa ga zelo hitro vpije. In še zelo lepo diši. Sem na poti do mojega sanjsega telesa!”

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 49,98 €
Ogled izdelka