4 nasveti za lenobne snežne dni, s katerimi boš shujšala brez napora

Zunaj je sneg, tebi se pa ne ljubi telovadit? Ni problema! Pozimi lahko shujšaš na načine, za katere sploh nisi vedela, da lahko pokurijo tvoje maščobe. Predstavljamo ti 4, ki jih boš z veseljem upoštevala.

Mraz topi maščobe

Pozimi, ko smo izpostavljeni mrzlemu zraku, se mora tvoje telo še pospešeno segrevati, sploh če si dlje časa na prostem. Mrzle temperature namreč spodbujajo belo maščobo - vrsto, ki shranjuje kalorije – da se obnaša bolj kot rjava maščoba. Rjava maščoba pa spodbuja kurjenje kalorij. Poskrbi samo, da ne boš preveč izpostavljena mrzlemu zraku, saj je to nevarno za tvoje zdravje.

Mrzla voda pomaga!

Če rada piješ mrzlo vodo v vsakem letnem času, imamo zate dobro novico. Ko užiješ vodo, ki je hladnejša od temperature tvojega telesa, mora telo samo ogreti tekočino. V tem procesu pokuri še dodatne kalorije, kar pomaga pri hujšanju.

Hoja po snegu namesto fitnesa

Več kot je snega, težja je hoja po njem! To pa pomeni, da tvoje noge delajo s še večjo močjo. Hoja po trdni podlagi ti namreč omogoča boljši odriv, mehkoba snega pa tvoj odriv poslabša, zaradi česar bo moralo telo porabiti več energije, posledično pa bo porabilo tudi več kalorij. Poleg tega pa se boš na snegu tudi bolj zabavala!

Kako pa boš še lažje pokurila maščobe?

Fat burner drink je aktivni topilec maščobe, s katerim boš hujšala tudi ob gledanju televizije, surfanju po internetu ali spanju! Okusni napitek bo namreč naravno dvignil tvojo notranjo temperaturo in pospešil topljenje maščob. Najboljše pa je, da tega sploh ne boš občutila. Občutni bodo samo rezultati.

V napitku je vse kar potebuješ

Napitek Fat burner drink vsebuje naravne učinkovine za hujšanje, med katerimi so zeleni čaj, gvarana, mate čaj, B-kompleks in papaja. Vse učinkovine so znani topilci maščob, skupaj pa delujejo še bolj učinkovito! Z napitkom boš pokurila 16% več maščob in dosegla do 5-krat več izgubljene teže kot sicer.

Izkoristi akcijsko ponudbo in naroči svoj napitek zdaj: