Hrana - drama! Ko ti najljubša hrana povzroča prebavne težave!

Čeprav se vse punce želimo delati fine in ne želimo govoriti o prebavnih težavah... bodimo iskrene vsaj do same sebe in si priznajmo, da jih imamo!

Ja... napihnjenost, zaprtost in podobne težave so pogoste in lahko imajo velik vpliv na kakovost našega življenja. 

Pomisli na tiste neprijetne trenutke na predavanjih ali v pisarni, ko ti v čisti tišini začne kruliti po trebuhu... Na žalost smo vse vsaj enkrat doživele kaj takšnega. Dobra novica je, da imamo zate rešitev!

Ko te začne po obroku mučiti napihnjenost, napenjanje ali zaprtost, ti po vsej verjetnosti primanjkuje encimov, ki bi pravilno prebavili hrano. 

Kaj točno so prebavni encimi?

Encimi so bistveni za naše zdravje. Čeprav jih naša telesa sama proizvajajo, se nahajajo tudi v sadju in zelenjavi ter prehranskih dopolnilih. Encimi pomagajo razgraditi hrano na manjše dele in tako poskrbijo, da se pomembne stvari hitreje absorbirajo, istočasno pa preprečujejo trebušne krče. 

Zakaj so encimi tako pomembni?

Če ješ veliko predelane in hitre hrane, lahko to vpliva na zmanjšano vrednost encimov v telesu. Zaradi tega se hrana ne prebavi tako, kot bi se morala in vodi do prebavnih težav. 

Naš prebavni sistem je v nenehnem kontaktu s pomembnimi hranljivimi snovmi, ki jih naša telesa potrebujejo. Je pa tudi v kontaktu s toksini, aditivi v hrani, mikrobi in zdravili, ki redno potujejo skozi prebavni sistem. Ne le, da prebavni sistem služi kot filter, temveč tudi prepreči vstop škodljivim stvarem v telo.

Za zdravje in vitko postavo v svojo prehrano dodaj encime!

Če v svojo prehrano dodaš encime v obliki prehranskih dopolnil, bo tvoje telo lažje razgradilo hrano, izboljšala boš delovanje hranljivih snovi in zmanjšala bolečine v trebuhu.

Naši Happy Enzymes bodo poskrbeli za boljšo prebavo in da bo tvoje telo izkoristilo vse dobre in hranljive snovi iz hrane. Hkrati pa se boš znebila neprijetnih prebavnih težav.

S Happy Enzymes kapsulama boš:

  • Odpravila napihnjenost in krče
  • Izboljšala prebavo in spodbudila absorpcijo dobrih hranil
  • Očistila jetra in shujšala
  • Poskrbela za dober imunski sistem