»Spet sem pretiravala s potico!«

Imaš podobne težave? So nate deževala čokoladna jajčka in kosi potice, ki se jim je bilo nemogoče upreti, pa tudi babica ni hotela niti slišati o tem, da si že sita in ne boš pojedla dodatnega kosa. Tvoje telo se mora nujno spočiti od obilice hrane in se očistiti strupov.

Povrh vsega se zaloga dobrot najbrž še sploh ni izpraznila. Jajčka in druge različne sladkarije se ti praktično valjajo pod nogami. Počutiš se lena in napihnjena.

Vendar je čas, da se ustaviš in poskrbiš za svoje telo. Izogibaj se ekstremnim, nezdravim dietam, raje vrni svojo prehrano in telo v ustaljene tirnice na varen in prijeten način z razstrupitvijo telesa.

Upoštevaj 5 smernic:

Pij veliko vode

Odplaknila bo strupe iz telesa in ti dala več energije za preživetje dneva. Izogibaj se alkoholu in kavi. Opazila boš, da bo tvoj trebušček bolj raven in napet ter koža čistejša.

Odpovej se sladkorju

Izloči kakršnokoli hrano, ki vsebuje predelan sladkor. Sliši se nemogoče, ampak zobje, koža in želodec ti bodo hvaležni. Raje posezi po zdravih žitaricah, sadju in zelenjavi.

Dobro se naspi

Če boš dobro spočita, bo tvoje telo čutilo manj želje po nezdravih prigrizkih.

Bodi aktivna

Čeprav si med prazniki morda zanemarila fizično aktivnost, se bodo mišice hitro spomnile nekdanjega stanja. Z znojenjem boš izločila toksine iz telesa, spodbudila pa boš tudi metabolizem.

Najbolje bo toksine odplaknil čaj

Kot so rekli že naši dedki in babice, »za vsako bolezen rož'ca raste«. Čaji imajo izjemne zdravilne in blagodejne učinke na naše telo. Zato nam lahko pravilna mešanica čaja najbolj učinkovito pomaga pri detoksu telesa. 

Čaja Daily Kick in Sleep Tight Tea vsebujeta sestavine, s katerimi bosta pospešila odvajanje toksinov iz telesa in prečistila tvoje telo, ti pomagala izgubiti kilograme ter izboljšala prebavoodpravila napihnjenost, dvignila energijo ter vsesplošno izboljšala tvoje počutje.

Naroči tukaj:

Izbrani izdelki za vas

-67%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 59,97 €
Ogled izdelka
-74%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 94,95 €
Ogled izdelka