Čaj, s katerim boš do poletja pripravljena na bikini

Hujšanje s pomočjo čaja? Kdo še sploh verjame temu...

Ampak drage punce, mogoče zveni neverjetno, ampak res je! Ste že kdaj slišale za Pu-Erh čaj in učinke, ki jih ima pri kurjenju maščob? Če niste, potem berite dalje!

Ne boš verjetla, ampak Pu-Erh deluje na podoben način, kot fat burnerji! Cel svet ga pozna kot topilca maščob! In to še ni vse...

Pu-Erh, čudežni čaj

Gre za znan kitajski čaj, ki se najpogosteje pije pred obrokom. Pu-Erh vsebuje antioksidante, ki preprečujejo škodljivo delovanje prostih radikalov na tvoje telo in jih pomaga odplakniti. Tako poskrbi, da nisi prehlajena in bolna, vpliva pa tudi na zdravje kože in njen mladosten izgled.

Tradicionalna kitajska medicina pravi, da ta čaj skrbi za uravnoteženost našega organizma, saj nima jin in jang energije ter je tako ravno zaradi tega povsem nevtralen. S pitjem Pu-Erh čaja lahko najdemo ravnotežje, to pa se odraža v večji energiji, pozitivnem razpoloženju in neverjetno dobrem počutju. 

1 skodelica na dan za kurjenje maščobe

Še ena super lastnost Pu-Erh čaja je, da iz telesa pomaga odplakniti toksine, ki zavirajo hujšanje. Pu-Erh lahko piješ vedno, kadar si želiš očistiti telo, ta pa ti bo pomagal še izboljšati prebavo

Ena najpomembnejših lastnosti Pu-Erh čaja je, da pomaga pri prebavi in metabolizmu, saj zaustavi sintezo maščobnih kislin. Če spiješ skodelico čaja po kosilu, ti bo ta nemudoma pomagal pokuriti odvečne maščobe!

Ker je Pu-Erh takšna zvezda med čaji, se ravno zato nahaja v našem Skinny Me čaju!

Ostale super sestavine Skinny Me čaja

Na procese metabolizma najbolj vpliva koren navadnega repinca in plod navadnega komarčka. Navadni komarček prav tako pomaga pri izgubi teže, ker zavira občutek lakote in omogoča hitrejšo prebavo maščob v hrani.

Kaj pa toksini v telesu?

Vsi vemo, da so najpogostejši krivec za neuspešno hujšanje ravno toksini, ki se zadržujejo v telesu. Zelišče Lucerne in plod črnega bezga poskrbita, da se telo popolnoma prečisti toksinov.

Skinny Me Tea bo tvoj najboljši zaveznik na poti do sanjske postave, ki jo želiš doseči do poletja! Izbrana mešanica sestavin ti bo s svojimi aktivnimi sestavinami pomagala pri hitrejšem in bolj učinkovitem topljenju maščob.

Izbrani izdelki za vas

-60%
Akcijska cena 7,99 € Redna cena 19,99 €
Ogled izdelka