Lea Sirk: "Prisegam na naravne izdelke, ki ohranjajo moje dobro počutje!"

Številni nastopi, sodelovanje pri različnih projektih, neštete obveznosti in hitenje naokrog so že nekaj časa stalnica v življenju Lee Sirk. Prav zato ji pride prav vse, kar ji lahko dvigne energijo in uravnovesi njeno telo na naraven način. Zato je izbrala čaje TummyTox.

Vedno zaposlena pevka priznava, da pri vseh obveznostih s težavo ohranja zdrave navade: "Težko govorim o zdravem načinu življenja, saj imam zelo razburkan urnik. Niti en dan ni enak drugemu, je pa vedno aktualno 'divjanje' naokrog."

Zaveda se, da bi morala zdravemu prehranjevanju nameniti več pozornosti, saj ji trenutno za pripravo obrokov ne ostane veliko časa. "Malo, premalo časa posvečam zdravemu prehranjevanju. Zaradi norih urnikov sem na žalost velikokrat obsojena na sendviče in hitro hrano. Kadar sem prosta, pa se potrudim, da pojem topel obrok," prizna Lea.

"Čaji TummyTox mi pomagajo tudi, da spijem dovolj tekočine"


Lea pa je zadovoljna, da poskrbi vsaj za hidracijo telesa. Ker se vode hitro naveliča, je iskala nekaj, kar bi jo bolj pritegnilo k zadostnemu uživanju tekočine. "Ves čas se trudim, da popijem veliko tekočin. Da ne bi pila samo vode, sem iskala tudi kakšno alternativo, ki bi bila resnično naravna. To je edino, kar me zanima. In čaji TummyTox so res super izbira! Vsebujejo samo naravne sestavine in so osvežilnega okusa."

"Za redno telovadbo mi časa preprosto zmanjka"


Čeprav je dobra forma v njenem poklicu izjemnega pomena, ji za gibanje preostane bolj malo časa: "Poleti rada tečem, pozimi pa se gibam precej manj, skoraj nič. Na koncertih veliko skačem in na ta način kompenziram telovadbo."
Lea si želi, da bi si lahko vzela več časa zase in za gibanje. "Po vsaki telovadbi imam dober občutek, moje počutje se izboljša. Težava je le ta, da je učinkovita le redna telovadba. Zanjo pa časa preprosto nimam."


"Če ni rednega gibanja, se je toksinov pač treba znebiti drugače"


Hiter tempo in nezdrave navade kmalu pustijo posledice na telesu in počutju, zato Lea poskuša najti protiutež škodljivim dejavnikom. To pa zahteva precej načrtovanja. "Trudim se najti čas zase ali se kakšno jutro na sprehodu nadihati svežega zraka. Poleti sem bolj vztrajna tudi pri telovadbi. Moje dobro počutje ohranja čaj TummyTox, ki iz telesa mimogrede odstrani še toksine."


Skodelica čaja TummyTox je zdaj postala del Leinega vsakdana. "Izdelki TummyTox name vedno dobro vplivajo, zato sem zvesta uporabnica. Čaj TummyTox Pure Me Tea poskrbi, da sem vedno v formi in polna energije. Iz mojega telesa odstrani posledice nezdravih navad in počutim se prečiščeno," svoje izkušnje povzame Lea.


"Moje telo zdaj deluje s polno paro in vem, da zmorem čisto vse!"

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 39,98 €
Ogled izdelka