S čajem do ravnega trebuščka do poletja

Tulipani in vijolice niso samo znanilci pomladi, ampak tudi sporočajo, da bo poletje kmalu tu! In ti, si pripravljena na bikini? Če nisi, ne skrbi, imamo super okusno in enostavno rešitev!

Zelišča v obliki neverjetnega Skinny Me Tea, ki je bil skrbno pripravljen ravno za punce, kot si ti. Se sprašuješ, kako deluje? Izbrana mešanica sestavin z aktivnimi sestavinami pomaga pri hitrejšem in učinkovitejšem kurjenju maščob. Ena najpomembnejših sestavin tega super čaja je  Pu-erh, ki deluje, ne boš verjela, na enak način kot topilci maščobe! Po vsem svetu je znan kot maščobni gorilnik.  In to še ni vse!

Pu-erh, čudežni čaj

Tradicionalna kitajska medicina pravi, da čaj skrbi za ravnovesje našega telesa, nima jin ali jang energije, ampak je popolnoma nevtralen. Če pijemo ta čaj, našo ravnovesje lahko vidimo v  povišani energiji , pozitivnem razpoloženju in odličnem počutju.

Številne študije so pokazale, da ima ugoden učinek na znižanje holesterola, ker vsebuje manj vrednosti za lovastatin, sestavino, ki se uporablja za uravnavanje ravni holesterola. Prav tako znižuje ravni trigliceridov in je zelo močan antioksidant . To pomeni, da smo celo zaščiteni pred rakom!

Pomaga odstraniti toksine iz telesa  in tako ščiti celotno telo pred rakavimi celicami. Pospešuje delovanje imunskega sistema  in pomaga zaustavljati nastanek in razvoj rakavih celic z uničenjem.

Ena najpomembnejših značilnosti Pu-erh čaja je njegova pomoč pri prebavi in metabolizmu . Ima sposobnost zaustaviti sintezo maščobnih kislin. Če spiješ skodelico po kosilu, ti bo takoj pomagal skuriti odvečno maščobo !

Druge super sestavine

Na procese presnove najbolj vpliva koren navadnega repinca in plod navadnega komarčka. Navadni komarček prav tako pomaga pri izgubi teže, ker preprečuje občutek lakote  in omogoča hitrejšo prebavo maščob v hrani.

Kaj pa toksini v telesu?

Vsi vemo, da so najpogostejši krivec za neuspešno hujšanje ravno toksini v telesu. Zelišče Lucerne poskrbi , da se telo popolnoma prečisti toksinov.

Skinny Me Tea bo tvoj najboljši zaveznik na poti do sanjske postave, ki jo želiš doseči do poletja!

Izkoristi akcijo Skinny Me Tea 1+1 GRATIS!

Izbrani izdelki za vas

-60%
Akcijska cena 15,99 € Redna cena 39,98 €
Ogled izdelka