image

Ocena M-Pause: „Kot nutricionistka ga priporočam.“

Menopavzo pogosto spremljajo moteči simptomi, ki lahko ogrozijo dobro počutje. Preberite oceno nutricionistke, kako lahko M-Pause bistveno izboljša kakovost vašega življenja v tem prelomnem obdobju.

Preberite več
image

Michael: „Izgubil sem maščobo na trebuhu in moje srajce so bile ohlapnejše.“

Po letih prekomerne telesne teže je Michael ugotovil, da je težava v jetrih: „Moje življenje bi bilo povsem drugačno, če bi prej poznal to rešitev.“

Preberite več
image

Ocena ThyroLuxa: „Kot nutricionistka toplo priporočam ThyroLux.“

Ščitnica je pomemben regulator presnove, proizvodnje energije in splošne vitalnosti našega telesa. Preberite, kako lahko ThyroLux izboljša zdravje ščitnice in kakovost življenja z vidika nutricionistke.

Preberite več
image

Brindusa Vanta, dr. med.: „Želite izboljšati svoje zdravje? Začnite skrbeti za svoja jetra. Še danes.“

Vaše zdravje in dobro počutje sta odvisna od delovanja jeter. Preberite članek, če želite izvedeti, kako vam lahko pomaga prehransko dopolnilo Hepafar Forte Premium.

Preberite več
image

Ocena EstroLuxa: „EstroLux priporočam zaradi celostnega pristopa k hormonskemu ravnovesju.“

Za odpravljanje presežka estrogena je potreben celosten pristop, ki vključuje izbiro življenjskega sloga, obvladovanje stresa, vadbo in kakovosten spanec. Preberite, kako lahko EstroLux prispeva h kakovosti življenja s stališča nutricionistke.

Preberite več
image

Nutricionistka: „AdrenaLux priporočam bolj kot druge izdelke na trgu.“

Med različnimi izdelki na trgu AdrenaLux izstopa kot celovita rešitev, ki jo pred ostalimi možnostmi priporočam iz več razlogov. Preberite oceno in izvedite več o teh razlogih!

Preberite več