TummyTox urednica: "Shujšala sem 3 kilograme!"

Živjo! Moje ime je Ruxandra in sem TummyTox urednica. Že od samega začetka je TummyTox moja najljubša blagovna znamka in vesela sem, da sem lahko del te zgodbe.

Da bi lažje promovirala Tummy izdelke in o njih pisala, sem jih želela najprej sama preizkusiti in preveriti njihove učinke.

Ampak preden ti zaupam rezultate testiranja, bi povedala nekaj o sebi. Stara sem 32 let, visoka 1,69 cm in tehtam 59 kg. Moj cilj je, da začnem bolj zdravo živeti, oblikovati svoje telo in shujšati. In veš kaj? Trenutno mi to gre zelo dobro! 

Rada imam sladkarije in seveda, hrano. Kadarkoli sem lahko, sem pojedla hamburger, nato pa še čokoladno sladico...ali pa tortico s sladoledom :)

Ne maram gaziranih pijač, vendar zraven hamburgerja sem si vedno privoščila še Coca-Colo … in seveda pomfri z majonezo … Takšne so bile moje prehranske navade vse dokler nisem začela uporabljati TummyTox izdelkov. Zdaj se počutim bolje, uredila pa se je tudi moja prebava.

Kako se počutim danes?

Nimam več tako velikega apetita, nisem več napihnjena in pojem samo eno porcijo hrane. Tudi sladkarij ne pojem več toliko; mogoče le košček peciva, vendar je to tudi dovolj. Prenehala sem piti gazirane pijače, saj so presladke in se jim raje izogibam.

Zakaj sem želela shujšati?

Moje telo mi je všeč, saj imam prave mere glede na svojo višino in leta, kljub temu pa nekaj ni bilo v redu. Lahko sem oblekla svoje najljubše krilo, vendar se potem nisem mogla premikati. Mislim, da ste vse to doživele vsaj enkrat.

Ko sem opazila, da moj trebušček ni več raven, da imam širše boke in pas, sem se odločila, da je čas za spremembo. In kaj sem storila? Pomoč sem poiskala v svoji najljubši blagovni znamki - TummyTox!

Katere izdelke sem uporabljala?

Učinkovito hujšanje se začne z RAZSTRUPLJANJEM

Začela sem z dnevnimi in nočnimi čaji, Daily Kick & Sleep Tight Tea, ki imata naravnost božanski okus in sta oba izjemno učinkovita. Izboljšala sta mojo prebavo in mi dala novo energijo. Čaje sem pila 20 dni, vmes pa sem že razmišljala o vpisu v fitnes. To se je dogajalo januarja.

Po enem mesecu se še vedno nisem vpisala v fitnes, sem pa s pomočjo TummyTox gummies zmanjšala željo po sladkarijah. Zdaj pojem le 1 košček čokolade na dan.

Preizkusila sem tudi Cleanse Drink in ta je moj najljubši. Zakaj? Ker se enostavno pripravi v 2,5 dl vode in popije. Tako poskrbi za čiščenje telesa in jeter. Aja, pa okus ima po jagodah.

Za omenjena izdelka sem se odločila, saj sem najprej želela svoje telo razstrupiti. S februarjem pa sem začela uporabljati izdelke za hujšanje.

Izbrala sem Skinny Me Tea, čaj s fenomenalnim okusom, ki je odličen dodatek razstrupljanju. Vsebuje zeleni čaj, s katerim se je maščoba začela topiti. Poskrbi tudi za hidracijo telesa in to je ena izmed najpomembnejših stvari pri hujšanju.

Skupaj z Draining Drinkom pa sem videla prve rezultate na mojih stegnih – opazila sem, da nimam več toliko celulita. Draining Drink se spije vsako jutro z 1 litrom vode in tako spodbudi limfni sistem.

V sredini februarja sem začela obiskovati fitnes, zato sem si naročila Carni Fit z L-karnitinom in Magicnesium, saj sem vedela, da ju bom potrebovala. Vsak dan vzamem 2 kapsuli Carni Fit – eno zjutraj po zajtrku in eno popoldne, za kurjenje maščob.

Magicnesium pa vzamem po fitnesu in sicer le 1 kapsulo. Počutim se veliko bolje, nimam mišičnih krčev, sem bolj sproščena in če ga vzamem zvečer, tudi spim bolje.

Tukaj so rezultati

V novo leto sem vstopila z 59 kg, okrog pasu sem imela 70 cm, okrog trebuha 84 cm, okoli bokov 99 cm ter 58 cm okrog stegen.

Z veseljem povem, da imam danes 56 kg, okrog pasu imam 67 cm, 81 cm okrog trebuha, 97 cm okoli bokov, stegna pa merijo 56 cm.

Odkar sem pričela piti Skinny Me Tea, ne občutim več takšne potrebe po hrani. Z uporabo Carni Fit in redno telovadbo je povsem izginila tudi moja želja po čokoladi.

Spremembe, ki sem jih opazila v zadnjih 3 tednih, niso ogromne, so mi pa dale dodatno motivacijo za ohranjanje bolj zdravega načina življenja skupaj z zdravo prehrano in rednim gibanjem. Svojega telesa nisem želela izpostavljati drastičnim spremembam, saj želim skrbeti za svoje telo dolgoročno.

Zaključek

Hujšanje ni enostavno, vendar je zaradi končnih rezultatov vredno. Na uspešno hujšanje kar 80% vpliva hrana in 20% gibanje, zato v svojo dnevno rutino vključi zdravo hrano ter izdelke z manj ali brez sladkorja. Sama sem imela težave s sladko hrano in prenajedanjem. S čaji in kapsulami pa sem uspela vzpostaviti zdrav način življenja in tako pričela izgubljati kilograme in maščobo ravno tam, kjer sem želela.

Kar se tiče telovadbe, menim, da je dovolj že 30-minutna hitra hoja po parku. Zakaj? Ker spodbudi krvni obtok in izboljša tvoje počutje. Zdaj sem bolj samozavestna in se v svoji koži počutim boljše.

Če želiš, obišči fitnes dvakrat ali trikrat na teden. Začni počasi in ne pretiravaj s telovadbo, še posebej, če do zdaj nisi veliko telovadila. Pri hujšanju je pomembna tudi podpora tvojih bližnjih. Zaupaj si, saj si ti najpomembnejša oseba v tvojem življenju. Kdo bo skrbel zate, če ne sama?

Zakaj sem napisala ta članek?

Včerajšnji trening v fitnesu me je res izčrpal, saj sem naredila prav vse vaje. Ob tem sem pomislila na vse vas, saj vem, kako težko je narediti prvi korak in pri tem tudi vztrajati. Rekla sem si: “Zmoreš to” in res mi je uspelo. Če si želiš spremembo, vendar nimaš poguma ali pa ne veš kje začeti, če želiš shujšat, se počutiti bolje in razstrupiti svoje telo … Kaj je boljši primer, kot izjava osebe, ki dnevno dela s temi izdelki in jih dobro pozna?

Jaz sem jih preizkusila in se odločila za spremembo. Naredila sem prvi korak! In ti, kdaj boš ti storila isto?

PS.: V fitnes sem hodila sama, brez prijateljic. Bila sem počasnejša od ostalih, ampak to me ni ustavilo. Če ti nekaj ne gre, se ne razburjaj in ne izgubi motivacije. Bodi potrpežljiva. Ker grem v fitnes sama, nimam slik in tudi selfijev nisem naredila. Sem pa slikala TummyTox stekleničko in me lahko vidiš v ogledalu za stekleničko. Tukaj je dokaz:

Izbrani izdelki za vas

-64%
Akcijska cena 8,99 € Redna cena 24,99 €
Ogled izdelka