ČAJ, S KATERIM BOŠ POLETI BLESTELA

Poletje bo hitro nazaj, ti pa se boš tik pred začetkom nošenja poletnih oblekic spraševala: ''Se bom do poletja uspela spraviti v tisto čudovito oblekico, ki čaka v moji omari?'' in seveda v njej izgledala čudovito? Takrat se bo čas hitro iztekal! Predlagamo, da o poletni sezoni začneš razmišljati že zdaj. Upanje ostaja!

Upanje v obliki neverjetnega Skinny Me Tea, čaja, ki je bil skrbno pripravljen prav za take punce, kot si ti. Se sprašuješ, kako deluje? Izbrana mešanica zelišč s svojimi aktivnimi sestavinami pomaga pri hitrejšem in učinkovitejšem topljenju maščob. Ena ključnih sestavin tega super čaja je Pu-erh, ki deluje, ne boš verjela, na podoben način kot fat-burnerji! Po celem svetu je namreč uveljavljen kot močan topilec maščob. To pa še ni vse!

Pu-erh, čudežni čaj

Kitajska tradicionalna medicina pravi, da ta čaj skrbi za uravnoteženost našega organizma, saj nima ne jin ne jang energije, ampak je popolnoma nevtralen. Ob pitju tega čaja tako spet najdemo tisto pravo ravnovesje, kar se odraža v povečani energijidobrem počutju ter pozitivnem razpoloženju.

Številne raziskave dokazujejo, da vpliva na zniževanje holesterola, saj vsebuje manjše vrednosti lovastatina, učinkovine, ki se uporablja prav za uravnavanje holesterola. Prav tako znižuje raven trigliceridov in je močan antioksidant. Slednje pomeni, da nas celo varuje pred rakom! Iz telesa pomaga odstranjevati toksine in tako varuje telo pred nastankom rakavih celic. Pospešuje delovanje imunskega sistema in pomaga zavirati nastanek in razvoj rakavih celic tako, da jih uniči, ko so še mlade.

Ena najpomembnejših lastnosti Pu-erh čaja je njegova pomoč pri prebavi in metabolizmu. Ima namreč sposobnost, da zavira sintezo maščobnih kislin. Če spiješ skodelico čaja po kosilu, ti bo takoj pomagal pokuriti odvečne maščobe!

Ostale super sestavine

Na presnovne procese najbolj vplivata koren navadnega repinca in plod navadnega komarčka. Slednji poleg tega odvzame občutek lakote in pomaga pri hitrejši prebavi maščobe v hrani.

Kaj pa strupi v telesu?

Vse vemo, da je zelo pogosto razlog neuspešnega hujšanja tudi v toksinih, ki se zadržujejo v telesu. Zelišče Lucerne in plod črnega bezga tako poskrbita, da se telo najprej razstrupi in odstrani vse vsiljivce iz telesa.

Skinny Me Tea bo torej tvoj novi zaveznik v boju za super postavo, ki si jo želiš že od nekdaj.

Vse, kar moraš narediti na poti do svojega cilja je to, da spiješ eno skodelica okusnega Skinny Me Tea na dan in s tem spodbudiš metabolizem, da prične delati s polno paro. Maščobe se bodo pričele topiti, kilogramčki pa poslavljati

Izbrani izdelki za vas

DETOKS IN HUJŠANJE
-60%
Akcijska cena 15,99 € Redna cena 39,98 €
Ogled izdelka