Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

S katerimi živili boš to polejte ohranjala zapeljiv trebušček?

Diete, s katerimi praktično stradaš, niso več v modi. Poletno obdobje je idealno, da se lahko zatečeš k naravnim ukrepom za zdravje in seveda vitko postavo. Tako se boš celo poletje počutila kot kraljica v svojih najljubših kopalkah.

Veš kaj je temeljna skrivnost vsakega hujšanja? Najprej moraš seveda izbrati zdravo hrano ter zaužiti manj kalorij, kot jih dejansko porabiš. Tega se je veliko lažje držati poleti, ko ti težka kalorična hrana nikakor ne paše. Poletni krožniki so lahki, polni svežih in zdravih sestavin.

Strokovnjaki pravijo, da je najboljša in najlažja pot do manj kalorične poletne hrane ta, da posežemo po darovih narave. Vsa naravna hrana je, poleg tega, da vsebuje malo kalorij, tudi polna vitaminov, mineralov in antioksidantov.

Predstavljamo ti tri naravna živila, ki bodo kot za stavo topila tvoje maščobne oblogice in vplivala na izgubo kilogramov.

Zeleni čaj

Raziskave kažejo, da katehin v zelenem čaju vpliva na izgubo kilogramov. Poleg tega tudi kafein in antioksidanti zbujajo prebavo in topijo maščobne obloge

Preprost zeleni čaj z mangom: najboljši ledeni čaj  je tisti, ki ga takoj ohladiš in spiješ še svežega. Da bo še boljši, dodaj noter še na koščke narezan mango. Preizkusi Daily Kick & Sleep Tight Tea!

Ingver

Ingver ima močan vpliv na prebavni trakt in spodbuja absorpcijo hranilnih snovi. Njegov najmočnejši atribut je učinek, ki ga ima na topljenje maščob: z urejanjem prebave vzpodbuja porabo energije za topljenje maščobnih oblogic.

Okusna sangria z ingverjem, mento in breskvo: zmešaj ingver z mento in malo rjavega sladkorja ali medu. Nato nareži breskev na koščke in jo daj v posodo z 1,5l vode ter dodaj še mešanico. 

Guarana

Zaradi visoke vsebnosti kafeina je naravna pomoč pri izgubi teže in pozitivno vpliva na kognitivne funkcije, saj ti da moč in energijo.

Za energijski zeleni smoothie z guarano potrebuješ: kokosovo vodo, banano, pomarančo, pest svežih špinačnih listov in pol žličke guarane.

Se sprašuješ, zakaj smo izbrali prav ta tri živila? Učinkovine, ki jih vsebujejo, poživijo naš metabolizem. Poletni recepti, s katerimi jih zaužijemo, pa vsebujejo veliko vode, ki nam pomaga odplakniti odvečne tekočine ter strupe iz telesa.

 

← Nazaj na blog