Sabina: "TummyTox mi je pomagal do boljšega počutja!"

"Ime mi je Sabina (Sabka) Králová in stara sem 19 let. Trenutno končujem srednjo šolo, po diplomi pa se selim v Ostravo.
Moje telo ima tipično obliko hruške - imam ožji pas in večjo rit. Moj metabolizem ni med najhitrejšimi, vendar bi, če bi se potrudila, lahko zelo hitro shujšala. :)"

Kontracepcija je imela velik vpliv na njeno telo

"Nisem imela vedno težav s telesno težo, ko pa sem pred približno enim letom začela eksperimentirati s hormonsko kontracepcijo, je to močno vplivalo na moje telo. To je bila velika napaka saj sem pridobila kar nekaj kilogramov. Moja koža se je močno poslabšala, hkrati pa je trpela tudi moja psiha. Pogosto sem bila brez energije in napihnjena.

To me je zelo prizadelo. Kot vsaka ženska se tudi sama želim počutiti dobro v svojem telesu."

Učinke sem opazila že v nekaj dneh!

"Izdelke TummyTox sem opazila v objavah ene blogerke in od takrat sem jih želela preizkusiti tudi sama. Izdelki so mi bili že na prvi pogled všeč. Obožujem namreč roza barvo in vse je bilo videti tako lepo in sladko. To me je še dodatno prepričalo, da sem se odločila poskusiti."

"Zdaj se počutim veliko bolje, sem bolj samozavestna, vrnila pa se mi je tudi energija. Vse to zaradi vaših izdelkov! Vsak dan sem jemala kapsule Flat Tummy Caps in pila Pure Me Tea, trebuh pa se mi je vrnil v normalno stanje! Ni več tako velik. Še vedno pogosto pozabim piti in zato imam še težave z napihnjenostjo, vendar se trudim, da tudi to kmalu odpravim!

Čaj Pure Me res super deluje, saj sem njegove učinke začutila že po 5 dneh.* Tudi kapsule Flat Tummy Caps so bomba! Zares delujejo, saj sem spremembe opazila v samo 3 dneh! * Po dolgem času moj trebuh ni več izgledal kot balon. Bila sem polna energije in sploh nisem imela želje, da bi jedla med obroki. Res sem navdušena! Te kapsule zagotovo niso moj zadnji TummyTox izdelek!

*[Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.]

Tudi moja mama je preizkusila kapsule in zdaj jih moram pri naslednjem naročilu naročiti še zanjo. :-)

Preizkusila sem tudi Magicnesium - odličen izdelek. Imam tetanijo in zato moram magnezij uživati počasi, kot sladkarije. Ravno zaradi tega mi veliko izdelkov ne ustreza, odmerek v tej kapsuli pa je čisto pravi."

Sabina

Sabina je navdušena!

"Zaradi TummyTox se počutim bolje - psihično in fizično, imam več energije in počutim se veliko lažje. Pogosteje hodim na stranišče in zame je to res čudež! Nimam več pretirane želje po hrani in mislim, da je to lahko dolgoročen plus pri ohranjanju zdravega načina življenja.

Zmanjšal se mi je apetit in končno imam raven trebušček. Sem lažja, srečnejša, samozavestnejša in bolj produktivna!

Upam, da bom imela v prihodnosti še več priložnosti za sodelovanje s TummyTox, ki ga moram še posebej pohvaliti. Jaz in moji najdražji močno priporočamo vaše izdelke tudi drugim.

Zelo mi je všeč tudi vaša aktivnost na Instagramu. Opazi se, da vam je resnično mar za svoje stranke. Komunikacija z vami je bila odlična, name ste naredili zares dober prvi vtis. Zagotovo bom izdelke kmalu spet naročila, saj si ne predstavljam biti brez TummyTox-a. :)

Trenutno imate mojo 100% podporo in še naprej bom vaše izdeleke priporočala drugim!"

Izbrani izdelki za vas

-48%
Akcijska cena 12,99 € Redna cena 24,99 €
Ogled izdelka