S sanjsko postavo očaraj vse na novoletni zabavi!

December je tukaj in z njim čas takih in drugačnih novoletnih zabav, druženj s prijatelji, večerij z družino in tako dalje. Na preizkušnji ne bodo samo tvoja jetra, ampak seveda tudi tvoja postava. Če želiš v novo leto vstopiti v tisti mali črni oblekici in obnoreti vse na zabavi, nadaljuj z branjem.

S svojo sanjsko postavo poskrbi za WOW efekt vseh zbranih na novoletno noč! Če boš sledila naslednjim korakom, boš čisto zares navduševala.

1.       Malo pomigaj

Ne pravimo, da moraš od danes do novega leta vsak večer prebiti v telovadnici, sploh ne. Sprehajaj se, v službo pojdi peš in ob tem nekoliko pospeši korak! To je super način kurjenja kalorij in maščob.

2.       Ne pusti, da tvoje telo zaspi

V pisarni si namesti alarm vsake 20 minut. Ko zazvoni, se dvigni in malo pomigaj, vsaj za par sekund. Ali pa pojdi poklepetat s kolegico na drugem koncu pisarne. Po 20 minutah sedenja se telo namreč umiri in upočasni, kar pomeni da kuri bistveno manj kalorij, kot bi jih sicer.

3.       Nekaj pozornosti posveti kalorijam

Zavedaj se vseh kalorij v sladkih pregrehah – to niso samo sovražniki tvoje postave, ampak tudi tvojega zdravja. Torej, tisto škatlo piškotov nekomu podari in jih zjutraj zamenjaj s smoothijem. Tako se boš izognila nekaj kalorijam, pridobila pa boš vitaminčke.

4.       Pij dovolj tekočine

Vemo, da to najverjetneje že veš. Ampak ne škodi ponoviti, ker je hidracija izjemnega pomena za naše zdravje in postavo. Še en trik: pred vsakim obrokom spij kozarec mrzle vode, na ta način se boš hitreje nasitila.

5.       Še malo migaj

Zvečer pred televizijo 10 minut skači na mestu. Tako boš pokurila kar 135 kalorij, hkrati pa boš nekoliko oblikovala svojo postavo!

6.       Zdrava prehrana

Ohrani občutek sitosti kar se da dolgo tako, da v svojo prehrano vneseš vlaknine (na primer ovseni kosmiči). Lahko jih daš v jogurt in dodaš nekaj sadja, lahko jih vmešaš v smoothie, načinov je še pa še. Občutek sitosti bo tako trajal dlje in manj možnosti bo, da posežeš po nepotrebnih prigrizkih.

7.       Bodi pozitivna!

Zaupaj vase, v svoje sposobnosti in v svojo lepoto. Če boš srečna in vesela vsakega koraka, ki ga narediš, se ti bo to obrestovalo in rezultati bodo zagotovljeni! Še zadnji nasvet – glasba dokazano osrečuje ljudi. Torej, na poti do službe si zavrti svojo najljubšo pesem – tako čas, kot kalorije bodo odleteli še hitreje! J

Začni danes!

Da bodo rezultati zares fantastični, pa lahko k vsemu temu dodaš še naš super shujševalni paketek Ultra Slim! V tem paketku smo združili moči najmočnejšega topilca maščob Fat Burner Drinka in Skinny Me Tea, ki maščobe topi in hkrati zavira njihovo proizvajanje.

Ultra Slim:

  • Pospeši proces kurjenja maščobnih oblog in kalorij
  • Prepreči proizvodnjo novih maščob
  • Iz telesa odstrani toksine, ki zavirajo proces hujšanja
  • Topi maščobo tam, kjer je to najbolj potrebno
  • Pospešuje presnovo in dviguje energijo
  • Že krajša telesna aktivnost prinese želene rezultate
  • Spodbuja mišično regeneracijo po vadbi