Sara: "Moj trebušček je tako raven, kot že dolgo ne!"

Sem Sára Mottlová, stara sem 18 let in obiskujem srednjo zdravstveno šolo.

Največje težave sem vedno imela z napihnjenim trebuhom. Nikoli nisem imela suhih nog, niti rok, vendar me nič od tega ni tako motilo. Problem je bil moj trebuh. Imam ozke boke in od zadaj sem izgledala suho, s strani pa je bilo videti, kot da sem 3. mesecu nosečnosti.

"Imela sem težave s samozavestjo"

Do 16. leta sem bila suha. Z začetkom srednje šole sem zaradi vseh okoliščin in stresa začela pridobivati kilograme, zredila sem se v stegna in moja teža je rasla. Zaradi težav s kolki sem imela težave tudi s prekomerno telesno težo in celo ortoped mi je priporočil hujšanje. Ko sem začela zaznavati spremembe na svojem telesu, sem si rekla, da še vedno pravzaprav odraščam.... A to je preseglo meje.

Začela se mi je krhati samozavest. Nikoli nisem bila zelo samozavestna in sem se bolj ali manj celo življenje podcenjevala, ko pa sem začela opažati še druge pomanjkljivosti svoje postave, je postajalo samo še slabše. Nihče mi ni nikoli direktno rekel, naj shujšam ali kaj podobnega, vedela pa sem, da bo moja postava vedno grša in mi bo kmalu kdo tudi kaj rekel. Opazila sem, da me je bilo sram celo pred svojimi dolgoletnimi prijatelji. Začela sem nositi večje majice, kavbojke z visokim pasom in se zelo trudila skriti svoj trebuh.

Za TummyTox se je odločila zaradi pozitivnih mnenj strank

Na Facebooku sem večkrat videla oglase za TummyTox. Ker sem nekaj izdelkov za hujšanje že nekoč poskusila, sem bila tudi do TummytTox-a bolj skeptična, vendar sem na strani odkrila zelo pozitivne reakcije uporabnikov. Imela sem veliko prostega časa in odločila sem se, da bom s svojo postavo nekaj naredila in si za vedno spremenila življenje. Začela sem se bolj zdravo prehranjevati, telovaditi in hoditi na več sprehodov, nakar mi je padlo na pamet, da bi lahko dala priložnost še TummyTox izdelkom. Odprla sem Facebook in prek oglasa izbrala dva izdelka, ki sta mi bila všeč. Nisem točno vedela, kaj naj poskusim.

2 tedna jemljem kapsule Slimbiotics in Flat Tummy Caps. Pojem 1 kapsulo FTC 30 minut pred zajtrkom, drugo pa 30 minut pred kosilom, zvečer pa še 1 kapsulo Slimbiotics. Res sem presenečena nad rezultati.

"Sploh nisem čutila lakote!"

Prve spremembe sem opazila že po nekaj dneh. Zjutraj sploh nisem bil lačna, jedla sem veliko manj kot prej in med obroki sem imela daljše odmore, saj sem bila še vedno sita. Za kosilo sem okoli 1 ure sem pojedla juho in se ob 6. uri zvečer razvajala z drugim obrokom, vmes sploh nisem čutila lakote. Presenetilo me je, saj sem že osmi ali deveti dan opazila tudi telesne spremembe. Poleg tega pa še to, ko sem zjutraj stopila na tehtnico in ugotovila, da imam po tednu dni skoraj kilogram in pol manj. Pogledala sem se v stransko ogledalo in videla, da je moj trebušček tako raven, kot že dolgo ne! Podnevi se seveda po jedi nekoliko poveča, ampak teže je vsako jutro malo manj.

Navdušena sem! Končno sem se znebila napihnjenega trebuha!

Flat Tummy Caps so ji pomagale premagati pogoste napade  lakote in pospešile metabolizem

Jem veliko manj in redkeje ter nimam želje po nezdravih prigrizkih. Zelo sem nepotrpežjiva in večina diet, ki sem jih pokusila, ni obrodila želenih rezultatov, zato mi to ni bilo všeč. Zahvaljujoč hitrim rezultatom ob jemanju kapsul sem navdušena in prvič čutim, da ima to, kar počnem, nek pomen - zelo se trudim, da me ne bi premamila nezdravo hrano, saj bi s tem pokvarila vedno večji napredek. Raje si privoščim nekaj zdravega, saj imam tako občutek, da si pomagam do svoje "sanjske" postave. Druga sprememba je pospešen metabolizem. Počutim se vedno bolje, sem bolj samozavestna in izboljšalo se mi je razpoloženje.

"Psihično in fizično se počutim 100% bolje."

Vesela sem, da sem dala priložnost TummyTox izdelkom. Nekateri prijatelji, ki so videli moje fotografije, so navdušeni in razmišljajo, da bi izdelke tudi sami preizkusili. Navdušena sem, saj se mi za spremembo postave ni potrebno tako omejevati, kot sem sprva mislila. Vsak drugi dan pol ure telovadim, druge pol ure pa hodim, zmanjšala pa sem tudi sladke in mastne prigrizke, kar zame ni bil tak problem. Brez slabe vesti pa si vsake toliko privoščim tudi kos torte ali kaj podobnega, saj vem, da mi bo TummyTox stal o strani. :)

Zelo sem zadovoljna in proporočam!