Tako boš shujšala točno tam, kjer želiš

Največja mora hujšanja je, da izgubimo tiste obline, ki bi jih želele obdržati – saj veš, redke so tiste, ki se veselijo manjših prsi. Obstaja pa tudi bolj usmerjen način hujšanja. Torej, hujšanje, s katerim izgubljaš točno tam, kjer to želiš. Ciljno hujšanje ponuja Slimming GEL: - 2,1 centimetra okrog stegen po 1 mesecu. Te zanima?

Za vse tiste, ki bi rade ohranile ženstvene obline in se obenem rešile neželenih maščobnih obročkov, obstaja preprosta rešitev, najnovejši shujševalni in proticelulitni gel Slimming GEL. Z njim lahko izgubljaš centimetre natanko na tistih mestih, kjer to želiš. Vtreš na trebuh, zadnjico, stegna, okrog bokov ali pod roke in – začne delovati.

Kako ti Slimming gel pomaga zožati stegna za 2,1 centimetra?

Pri uporabi fat-burning izdelkov, ki jih nanašamo na kožo, najbolj delujejo tisti, ki maščobo napadajo na več frontah hkrati. Tak izdelek »VSE V ENEM« je tudi Slimming gel. Na mestu nanosa:

  • zmanjšuje kopičenje maščobe (lipogenezo) in poveča kurjenje maščobe (lipolizo),
  • poveča prekrvavitev v drobnih podkožnih žilicah in tako spodbuja izločanje toksinov,
  • vzpostavlja normalno strukturo kože in podkožja, kar poskrbi za napeto kožo in ima „protipudingast“ učinek,
  • prepreči pomarančast videz kože, ker prepreči oblikovanje prostih radikalov (zaradi delovanja nakopičenih strupov ti uničujejo kolagensko mrežo, zaradi česar maščoba „kipne“ oziroma postane bolj vidna).

Ne le da boš izgubljala centimetre, tudi koža bo videti bolj zdrava in mehka, prijetna na otip.

8 aktivnih učinkovin, ki kurijo maščobo in polepšajo videz kože

Booty GEL tako ni samo fat-burning gel, ampak tudi gel, ki neguje kožo. Medtem ko za kurjenje maščobe skrbita kofein in Garcinia cambogia, za boljšo prekrvavitev pa še mentol, kožo negujejo aloe vera, ognjič, navadni repnik, nepozebnik in tabebuja.

Hujšaj tudi ti natanko na tistih mestih, kjer to želiš!