Kako boš v 5 dneh shujšala s papajo

Želiš vedeti, kako shujšati v 5 dneh? Če si odgovorila z ja, potem te bo zanimala dieta s papajo. Papaja je bogat sadež, ki vsebuje encim papain, ki pomaga pri hujšanju in kurjenju maščob. Če želiš izbrisati kilograme v 5 dneh, potem je papaja tvoj najboljši zaveznik. 

Zakaj je dieta s papajo tako učinkovita?

Papaja vsebuje encim papain, ki razgrajuje beljakovine in skrbi za hitrejšo prebavo ter presnovo.

Papaja velja za sadje z izjemnim termičnim učinkom, saj vsebuje encim papain, ki pomaga pri prebavi beljakovin in maščob, slovi pa tudi kot čudovit direutik in antioksidant. Če te to ni prepričalo, pa te bo dejstvo, da pospešuje metabolizem.

Hiter metabolizem = hitro kurjenje maščob

Zakaj je nujno, da pospešiš svoj metabolizem? Hitrejši, kot bo tvoj metabolizem, hitreje bo tvoje telo pokurilo kalorije in maščobe, posledično pa boš hujšala. To pa je ravno tisto, kar si želiš. Brez napora kuriti maščobe!

Naravna blokada ogljikovih hidratov

Na račun tega encima se proces kurjenja maščob in izginjanja celulita odvija precej hitreje. Skrivnost je v naravni blokadi ogljikovih hidratov, ki upočasnjujejo prebavo in krvni pretok. Zaradi tega nastaja celulit, ki pa ga bo papaja dobesedno »skurila«.

Papaja pa ima tudi druge pozitivne učinke, ki prav tako vplivajo na proces hujšanja. Sadež je znan tudi po diuretičnem učinku, ki prispeva k razstrupljanju jeter in ledvic ter preprečuje napihnjenost.

Mešanica, ki je še močnejša od papaina!

Encim papain, ki je ekstremno učinkovit pri hujšanju in kurjenju maščob, najdeš skupaj še z gvarano, l-karnitinom, zelenim čajem, mate čajem in b-kompleksom v napitku Fat burner drink. Prav vse slovijo kot učinkovine, ki kurijo maščobe, dejstvo, da so vse združene v enem napitku pa še povečuje posamično moč učinkovine.

Tako močan, kot je napitek Fat burner drink, ni niti encim papain!

Fat burner drink namreč klinično dokazano kuri 16% več maščob. Napitek prinaša XXL učinek, saj kuri kalorije še ure po vadbi, ko sediš pred računalnikom ali gledaš televizijo. Zaradi izjemnih sestavin napitek kuri maščobe tudi v mirovanju.

Kako deluje?

Naravne učinkovine bodo minimalno povišale tvojo notranjo temperaturo in spodbudile telo k večji porabi kalorij in maščob, tudi ko boš mirovala. Tega sicer ne boš občutili, bodo pa zato bolj zgovorni rezultati. Maščobne obloge, ki jih zdaj skrivaš za črno majico, bodo hitreje izginile, kot si misliš!

NAROČI TUKAJ (KLIK SPODAJ):