Hujšanje brez diete?! Ja, lahko!

Ja, diete so izredno dobrodošle, če želiš shujšati več kot 10 kilogramov… kaj pa, če želiš skuriti zgolj tistih nekaj odvečnih, ki so se nabrali okoli trebuha? Naj te razveselimo- to lahko storiš brez spremembe prehrane!

Kljub temu, da ne potrebuješ spremeniti prehrane, obstaja nekaj ključnega, kar moraš storiti- nadzorovanje porcij. In pa še nekaj malenkosti, na katere se boš izredno hitro privadila, rezultati pa bodo maksimalni.

- NADZOROVANJE PORCIJ

Nadzoruj velikosti svojih porcij. Raje pojej več manjših porcij čez dan, kot pa 2 ali 3 večje. Telo ti bo hvaležno! Poleg tega pa lahko tudi zapisuješ svoje obroke. Tako boš imela popolni nadzor nad svojo prehrano.

- SPI 7/8 UR NA NOČ

Si vedela, da je spanje izredno pomembno, ko želimo skuriti tiste odvečne kilograme? Dovolj spanca ti pomaga do zdravih odločitev čez dan in do dovolj energije za vadbo. Poizkusi z opomnikom! Vsak večer naj te telefon opomni, da je čas za spanje.

- NE VARČUJ Z ZELENJAVO

Vsaj polovica tvojega krožnika naj bo polna z zelenjavo. Naj bo poparjena, popečena… privošči ci jo. Preostali 2 četrtini pa naj zasedata meso in ostalo.

- PREVIDNO S SOLATNIM PRELIVOM

Solata je zdrava… to pa ne pomeni, da si privošči ogromno solatnega preliva! Solatni preliv sicer pomaga pri absorbciji hranljivih snovi, preveč preliva pa pomeni tudi ogromno kalorij. 4 žlice preliva lahko pomeni kar 240 kalorij!

- JOGURT JE ZDRAV… PA JE RES?

Grški jogurt je znan kot zelo zdrava izbira. Preveč jogurta in ovsenih kosmičev pa hitro pomeni presežek sladkorja, maščob in kalorij. Priporočamo, da z jogurtom zmešaš sveže sadje ALI suho sadje, ter dodaš zgolj eno izbiro, polno zdravih maščob, na primer oreščke.

POSPEŠI KURJENJE MAŠČOB NA NARAVNI NAČIN

Ker vemo, da je tistih nekaj odvečnih kilogramov včasih res težko skuriti, smo ustvarili naravno pot, ki pospeši kurjenje maščob. Paket Ultra Slim je udarna kombinacija, polna sestavin, ki poskrbijo za maksimalno kurjenje maščobe- tudi v mirovanju.

  • Pospeši proces kurjenja maščobnih oblog in kalorij
  • Prepreči proizvodnjo novih maščob
  • Iz telesa odstrani toksine, ki zavirajo proces hujšanja
  • Topi maščobo tam, kjer je to najbolj potrebno
  • Pospešuje presnovo in dviguje energijo
  • Že krajša telesna aktivnost prinese želene rezultate
  • Spodbuja mišično regeneracijo po vadbi

Preizkusi paket Ultra Slim tudi ti! Izkoristi noro akcijo tukaj: