Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

Skodelica čaja na dan odžene zdravnika stran!

Katerej čaje piti in pri čemu ti bodo pomagali? Želiš shujšati, izboljšati kožo, izgledati mlajše, odpraviti napihnjenost? Od mete do zelenega čaja, čaji so super za tvoje telo. 

#1 Želim shujšati

Zeleni čaj je pravi zate! Izboljša tvoj metabolizem in prebavo ter pomaga pri hitrejši porabi zaužitih kalorij.

#2 Imam probleme s prebavo in napihnjenostjo

Odgovor na tvoje težave je poprova meta in janež. Oba izboljšata prebavo, pomagata pri trebušnih krčih, mišičnih krčih in slabosti.

#3 Muči me nespečnost, PMS in anksioznost

 Zvečer ne moreš zaspati in se živčno premetavaš? Pred spanjem spij skodelico kamiličnega čaja. Pomagala ti bo, da se sprostiš in umiriš. Super deluje tudi proti anksioznosti, depresiji in menstrualnim bolečinam.

#4 Poslabšal se mi je imunski sistem in hitro zbolim

Se slabo počutiš? Poskusi ingverjev čaj z limono. Ta super duo se bo boril proti prehladom, gripam in ostalim boleznim, ki napadajo tvoj imunski sistem.

#5 Rada bi se prečistila

Čaj iz regrata bo tvoja jetra prečistil, pomagal jim bo, da se regenerirajo in da boljše funkcionirajo.

#6 Želim ohraniti mladosten videz in sijočo kožo

Rooibos ima visoko vsebnost antiosidantov, zato ti bo pomagal ohranjati mladosten videz, spotoma pa bo poskrbel še za sijočo kožo.

#7 Želim poskrbeti za zdrave zobe

Oolong čaj ali rdeči čaj bo pomagal pri preprečevanju kariesa ter pri boleznih dlesni.

#8 Kako naj poskrbim za zdravje srca?

Pomagaj si s črnim čajem. Dokazano zmanjšuje možnosti srčnih obolenj. Pomaga pri zniževanju holesterola in triglicerinov v krvi.

#9 Preprečevanje raka

Nekateri antioksidanti, ki jih najdemo v belem čaju, pomagajo pri preprečevanju rakavih obolenj.

#10 Želim si več energije in koncentracije, vendar nočem piti kave

Glave gor, ljubiteljice kave! Vam manjka tisti dnevni bust energije? Mate je tu za vas. Ima visoko vsebnost kofeina, ki ti zagotavlja energijo, koncentracijo ter izboljšuje spomin.

Torej, razlogov za pitje čaja je še pa še. Tudi naša TummyTox čaja vsebujeta kar nekaj zgoraj omenjenih lastnosti in sestavin. Postrežemo jih lahko tople ali hladne, čaj je vedno izjemna kombinacija okusov, vonjav in zdravja. V toplih poletnih dnevih, ki se nam vztrajno približujejo, bo osvežilen mrzel čaj odlična izbira.

← Nazaj na blog