S.O.S. za praznike polne dobrot

Brez panike Tummy punce! Prihajamo na pomoč! Saj veš, kako pravijo... Kar lahko storiš danes, ne prelagaj na jutri. Zato smo se letos odločile pohiteti in preprečiti, da vstopiš v leto 2021 z občutkom napihnjenosti in zabuhlosti!

Vsi vemo, kaj nas čaka zdaj! Prazniki, hrana, gledanje božičnih filmov, p r e n a j e d a n j e...

Ker bomo zaradi izjemnih razmer te praznike preživeli zaprti v hišah in poležavali ob kupih dobre hrane, smo se Tummy punce odločile, da ti olajšamo življenje in poskrbimo, da boš lahko brez negativnih posledic jedla vse praznične dobrote!

Prav zdaj si zaslužimo še posebej lepe praznike

Da, letos bodo prazniki izgledali malo drugače, verjetno jih ne bodo vsi imeli priložnost preživljati v krogu svojih najdražjih in se vrniti v mamino kuhinjo, kjer je hrana taaakooo dobra, da moraš vse pojesti.

A ne glede na to si zaslužimo, da praznike naredimo posebne in si privoščimo kakšno dobroto, dve, sladke pregrehe in pecivo ... Oooo ja, been there, done that! Zato vemo, kakšen občutek imamo dan po tem. Ampak najpomembneje je, da vemo, kako ta občutek preprečiti.

Praznični S.O.S. paket

Ravno zaradi takšnih situacij, smo pripravile Praznični S.O.S. paket, ki bo:

  • pomagal preprečiti praznično napihnjen trebuh,
  • hitreje stopil maščobe in kalorije,
  • ohranil tvojo telesno težo tudi po vseh prazničnih dobrotah,
  • ohranil raven krvnega sladkorja,
  • očistil telo toksinov.

No, seveda ti priporočamo tudi gibanje, saj kljub vsemu nismo božičkovi škratki. Smo pa zelo blizu! ;)

Torej, če združiš S.O.S. paket z malo telovadbe (si vedela, da lahko med telovadbo v hladnem vremenu pokuriš več maščobe?), ti nobeni piškoti, kolači in tortice ne bodo pokvarili lepe postave.

Letošnje praznike bodi brez skrbi!

Pripravili smo 3 vrhunske izdelke (Skinny Me Tea, Draining Drink in Flat Tummy Caps) z naravnimi sestavinami, ki poskrbijo za pospešeno kurjenje maščobe, manj odvečne vode in uspešno hujšanje.

V paketu najdeš vse, kar potrebuješ, da letošnje praznike preživiš brez slabe vesti, ki jo prinese obilica hrane ter da za novo leto zasiješ kot zvezdica v popolni oblekici (čeprav bomo praznovali doma pred televizijo, se je potrebno za tako pomemben večer urediti in biti v najboljši formi, da se lahko potem pohvalimo na instagramu!).

Izbrani izdelki za vas

-63%
Akcijska cena 29,99 € Redna cena 81,96 €
Ogled izdelka