5 načinov, kako boš v kopalkah videti odlično

Čas za kopalke je tu, ti pa bi se najraje skrila pod ohlapnimi majicami? Letos se ne rabiš! Samozavestno stopi po plaži in pokaži svojo lepoto. Da ti bo še lažje, smo zbrali 5 načinov, s katerimi boš to poletje še bolj zasijala.

1. Hodi pokončno!

Ne skrivaj se, ne hodi sključeno, ampak zravnaj hrbtenico! Samozavestno stopi po plaži in ponosno pokaži svojo postavo v lepih kopalkah. Če se boš trudila hoditi pokončno, bo tvoja postava videti bolj vitka – trebuh manjši, prsi pa večje.

2. Izberi nabrane kopalke

Nabrane kopalke so idealne za skrivanje nezaželenih obročkov okoli trebuha in optično ožji pas.

3. Pij za manjšo napihnjenost

Ja, za manjšo napihnjenost moraš piti! Vendar ne gaziranih pijač, piva in sladkih koktejlov. To poletje si vzemi čas za lahek detoks s čaji in se odlično počuti ves čas.

4. Bodi drzna

Črna je res kraljica, ko želimo, da bi bile videti suhe, vendar zna biti tudi zelo dolgočasna! To poletje raje izberi kopalke s potiskom! Tropski potiski so zabavni in bodo zvabili oči stran od področij, ki jih želiš skriti. 

»Colour block« kopalke bodo ravno tako ustvarile optično iluzijo in ti odvzele nekaj centimetrov s pasu – popolnoma brez truda! Izbereš lahko tudi kopalke z vodoravnimi črtami, ki bodo vizualno podaljšale tvoje telo.

5. Izbriši celulit s pravo nego

Celulit je prava nočna mora večine žensk. S pravo nego pa lahko v veliki meri zmanjšaš vidnost celulita! Uporabi gel proti celulitu, ki bo vse poletje negoval tvojo kožo in poleg tega dodatno skuril maščobe na neželenih mestih.

Paket za popolno poletje

Paket Skinny Booty ti bo pomagal do še večje samozavesti na plaži! Sestavljen je iz best-selling čaja Skinny Me Tea, ki bo poskrbel za lahek poletni detoks (lahko ga piješ tudi kot ledeni čaj), in iz Slimming gela, ki bo negoval tvojo kožo in z nje izbrisal celulit!

Poskrbi zase tudi med poletjem!