Teresa: "Po 4 tednih* nisem mogla verjeti svojim očem!"

Živjo dekleta! Sem Tereza iz Porta. Imam 36 let, sem poročena in delam kot agentka v turistični agenciji. Vedno sem bila športno aktivna, vendar sem morala to postaviti na stranski tir, saj sem bila zaradi zdravstvenih razlogov povsem brez moči. 

Takrat sem se znašla v začaranem krogu vsakodnevnega življenja in lenobnosti. Ure, ki sem jih preživela v službi in avtu so me demotivirale in takrat sem opazila spremembe na svojem telesu! Ko sem prišla domov, sem sanjala le o okusnem obroku. Rezultat: odvečni kilogrami!

*Učinki koriščenja izdelka se lahko med posamezniki razlikujejo in lahko odstopajo od učinkov, opisanih na spleteni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju kakršnihkoli bolezni in stanj.

Zaradi prekomerne teže se nisem počutila kot jaz, v ogledalu se nisem več prepoznala! Iz 53 kg sem naenkrat prišla na 62 kg ...

Takrat sem se odločila nekaj narediti! In povsem enostavno je, ko rečemo, da moramo izgubiti kilograme ... uiiii

Včlanila sem se v fitnes in zmanjšala obroke, ampak ... ponovno sem prišla do faze, ko se mi v fitnes enostavno ni ljubilo iti, zato sem šla le enkrat na teden. Vedno pa sem iskala izgovore: nimam časa, utrujena sem, moram spati, dež pada... in nato sem fitnes povsem opustila.

V tem času sem na Instagramu zasledila oglas za TummyTox. Mislila sem si, da bo to "še eden" tistih znamk... Ampak oglas se je pojavljal vse pogosteje, dokler nekega dne nisem kliknila nanj.

Najprej sem opazila naravne sestavine, najbolj pa mi je bil všeč enomesečni program Popolna preobrazba. To je to! Ljubezen na prvi pogled in paket sem takoj naročila!

Našla sem izdelek, ki resnično izpolni svoje obljube

Na dan, ko sem pričela s TummyTox programom, sem se slikala z vseh strani. Že po 1 tednu* sem opazila razliko! Nisem mogla verjeti.

Spomnim se prvega dne, ko sem spila Fat Burner, pol ure pred treningom in po njem. Bila sem presrečna, da sem končno našla izdelek, ki resnično izpolni svoje obljube! Takoj sem postala suuuuper fan!!

Ob prvih vidnih rezultatih sem dobila nov val motivacije, nisem bila več tako lačna in vedno sem imela veliko energije!

Po 4 tednih* sem se ponovno slikala... Če sem po 1 tednu* opazila razliko, sem bila po 4 tednih* enostavno šokirana!

*Učinki koriščenja izdelka se lahko med posamezniki razlikujejo in lahko odstopajo od učinkov, opisanih na spleteni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju kakršnihkoli bolezni in stanj.

V 4 tednih* sem izgubila 4 kilograme*

Že po prvem tednu* uporabe sem videla in občutila razliko! Poleg očitne izgube apetita, sem se počutila polna energije in bila sem super motivirana za fitnes. Pred treningom sem vedno spila Fat Burner. V 4 tednih* sem tako izgubila 4 kilograme*!! Občutek je odličen!

Stara Teresa se je vrnila, polna energije in ponovno sem se lahko posvetila svojim najbližjim in seveda tudi sebi. 

Uporaba izdelkov je povsem enostavna. Z malo volje in s Tummy izdelki nisem več nerzvozna ali pod stresom. 

Počutim se odlično! Spet sem takšna, kot sem bila prej - vesela in polna življenja. Hvaležna sem svojemu možu, da me je podpiral in dajal moč, da se ponovno začnem ukvarjati s športom. 

TummyTox je odlična pomoč in je ključen pri hujšanju

Še naprej bom zvesta TummyToxu! Zagotovil mi je neverjetno pomoč in je ključen za vse tiste, ki želijo spremeniti svoj način življenja in videti prave rezultate!

Hvala, da ste mi pomagali na moji poti, da sem spet postala jaz!

Izbrani izdelki za vas

-68%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 62,97 €
Ogled izdelka