Tjaša: »S čaji sem izgubila 5 kilogramov!«

Tjaša Mediževec je mlada študentka in natakarica, ki se je pogosto soočala z močnimi želodčnimi krči, napihnjenostjo in pomanjkanjem energije. Pred uporabo TummyTox izdelkov je bila zelo skeptična… po parih dneh uporabe pa je doživela presenečenje!

»Na vse moje težave je vplivala nezdrava prehrana, hiter tempo življenja in stres,« pove Tjaša. »Ob tem sem občutila tudi veliko pomankanje spanca, brezvoljnost in napihnjenost, ki se je nisem mogla znebiti.« Z izdelki TummyTox jo je seznanila znanka, Tjaša pa je bila sprva zelo skeptična! Vseeno se je odločila, da jih preizkusi.

»Po parih dneh prvi rezultati!«

»Po parih dnevih sem že videla rezultate!« Prvi rezultati so bili izginjanje napihnjenosti in boljša prebava,« navdušeno pove Tjaša. »Izgubila sem tudi 5 kilogramov v približno 4 mesecih!«

Kako Tjaša uporablja TummyTox izdelke?

Tjaša je že našla pravi način uporabe čajev, ki popolnoma ustreza njeni rutini: »Skinny me Tea pijem v kombinaciji z Daily Kick Tea & Sleep Tight Tea. Skinny me Tea ponavadi spijem enkrat tekom dneva, nimam določene ure.« Svoje super rezultate pripisuje tudi dejstvu, da je čaj pila nesladkan.

»Čaje imam vedno s seboj!«

Tjaša še pove, da se je ob pitju čaja napihnjenost zmanjšala, prebava močno izboljšala, posledično pa je pridobila tudi več energije. »Izdelek je odlično vplival na moje življenje in zaradi tega sem redna uporabnica, saj vem, kako dobro vplivajo na telo,« pove. »Všeč mi je tudi to, da je izdelek naraven. Trenutno sem na dopustu in jih imam prav tako s seboj!« 

Tjašin paket v akciji

Tjaša uporablja kombinacijo čajev Daily Kick & Sleep Tight Tea in Skinny Me TeaDaily Kick je odličen za energičen začetek dneva, saj te napolni z energijo, Sleep Tight Tea pa te pomiri in izboljša tvoj spanec ter prečisti tvoje telo. Skinny Me Tea pa je odličen za kurjenje maščob, saj vsebuje med drugim tudi Pu-erh čaj, ki ima učinek fat-burnerjev. Dodatno tudi pospeši prebavo in okrepi delovanje črevesja.

 

Izbrani izdelki za vas

-70%
Akcijska cena 19,49 € Redna cena 64,97 €
Ogled izdelka