Dostava v 2-3 delovnih dneh.

100% garancija na zadovoljstvo.

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Pomoč: 0590 82 770

Blog

Čutim, da bo to dobro leto

Draga Tummy punca! Leto 2020 je pred vrati! Si pripravljena na nove cilje in izzive?

Letos naj bodo tvoje novoletne zaobljube polne enostavnih ciljev, saj jih boš tako lažje uresničila. Vsak dan poskušaj izpolniti vsaj en zadan cilj in videla boš, da se boš takoj počutila bolj motivirano za uresničitev vseh ostali! Karkoli si napisala, svoje cilje uresničuj malo po malo, korak za korakom.

Seveda skozi to ne boš rabila sama. :) Zate imamo sveže ideje, ki ti bodo olajšale delo in kar je najpomembneje, osredotočila se boš le na tisto, kar je pomembno - samo sebe!

1. Začni jesti manjše količine bolj zdrave hrane

Bodimo z nogami trdno na tleh. Po vseh teh prazničnih pojedinah, naše telo potrebuje odmor. Če želimo do poletja imeti fit postavo, je zdaj pravi čas, da začnemo razmišljati o tem in nekaj spremeniti. Zamenjaj obilne porcije hrane za manjše. Korak za korakom zmanjšuj porcije in rezultati bodo tu, kot bi mignila!

2. Bodi aktivna

Ja, vemo da je še vedno zima in da ni ravno primeren čas za zunanje aktivnosti... ampak spet korak za korakom, začni s krajšim 10-15 minutnim sprehodom ali pa naredi nekaj vaj doma. Tvoje telo ti bo hvaležno, ti pa se boš počutila veliko bolje. Do poletja boš pripravljena!

3. Privošči si kakovosten spanec

Spanec je ključen za naše zdravje in tudi za vitko postavo. Če ne spimo dovolj, naše telo hrepeni po mastni hrani... in veš kaj to pomeni. Tega si ne želiš! Zato se potrudi, da boš vsak dan spala nekje med 7 in 8 ur!

4. Postani samozavestna

Ok, vemo, to se ne more spremeniti čez noč. Ampak, če si postaviš cilje in začneš delati sama na sebi, boš videla, kaj vse se lahko zgodi. Vsaka sprememba na tvojem telesu ti bo dala več motivacije, vse dokler ne boš popolnoma očarana nad svojimi dosežki in izgledom!

5. Zmanjšaj stres

Stres igra veliko vlogo v naših življenjih. Če smo pod stresom, vse prej omenjeno pade v vodo. Razmisli ali je zares vredno, da se obremenjuješ z nepotrebnimi stvarmi (služba, šola, fant, prijatelji). Včasih je dobro narediti nekaj sprememb, da se počutimo bolje, vedno pa postavi sebe in svoje zdravje na prvo mesto!

6. Nauči se biti srečna

Ta cilj je vezan na prejšnjega. Nauči se imeti rada samo sebe, razmisli, kaj te veseli in skušaj narediti čim več teh stvari. Seveda se v velikem loku izogibaj stvarem, zaradi katerih si nesrečna in nervozna.

7. Oblikuj si top postavo

Pri omenjenih šestih ciljih ti ne moremo veliko pomagati, saj je tam pomembna tvoja volja in motivacija. Pri sedmem cilju pa ti lahko. S sledenjem našim nasvetom in pomoči TummyTox-a, bo to TVOJE leto!

Da se boš po prazničnih pojedinah vrnila v top formo, ti bo pomagal paket Popolna preobrazba. Vsebuje 3 močne izdelke za hujšanje, s katerimi boš popolnoma preobrazila svoje telo.

Paket Popolna preobrazna bo tvoj najboljši prijatelj

Paket vsebuje Skinny Me čaj, ki bo odplaknil vse toksine, ki si jih zaužila med prazniki. Flat Tummy kapsule bodo pomagale zavirati apetit in poskrbele, da boš začela topiti maščobo. Za konec smo dodali še Fat Burner Drink, ki bo med treningom spremenil maščobo v energijo!

Popolna preobrazba

3 izdelki, ki pomagajo pri hujšanju. + Motivacijski dnevnik BREZPLAČNO

Popolna preobrazba -68%

Redna cena: 61,97 €

Vaša cena: 19,99 €

× Zapri

Nazaj na blog