Naj bo to leto eno izmed boljših

Draga Tummy punca! Leto 2021 je tukaj! Si pripravljena na nove cilje in izzive?

Vemo, da preteklo leto ni bilo rožnato ... vendar smo prepričane, da se bo letos stanje izboljšalo. Seveda se ne bo vse naredilo samo od sebe, zato ne sedi križem rok in naredi prvi korak še danes.

Čeprav večina ljudi pozabi na svoje novoletne zaobljube že po prvem tednu, ne bodi ena izmed njih! Svoj seznam napolni z enostavnimi cilji, da jih boš lahko uspešno dosegla. To to bo dalo motivacijo, da to leto narediš res posebno in eno izmed najboljših! 

1. Začni jesti manjše količine bolj zdrave hrane

Bodimo z nogami trdno na tleh. Po vseh teh prazničnih pojedinah naše telo potrebuje odmor. Če želimo do poletja imeti fit postavo, je zdaj pravi čas, da začnemo razmišljati o tem in nekaj spremenmo. Zamenjaj obilne porcije hrane za manjše. Korak za korakom zmanjšuj porcije in rezultati bodo tu, kot bi mignila!

2. Bodi aktivna

Ja, vemo da je še vedno zima in da ni ravno primeren čas za zunanje aktivnosti... ampak spet korak za korakom: začni s krajšim 10-15 minutnim sprehodom ali pa naredi nekaj vaj doma. Tvoje telo ti bo hvaležno, ti pa se boš počutila veliko bolje. Do poletja boš pripravljena!

3. Privošči si kakovosten spanec

Spanec je ključen za naše zdravje in za vitko postavo. Če ne spimo dovolj, naše telo hrepeni po mastni hrani... in veš kaj to pomeni. Tega si ne želiš! Zato se potrudi, da boš vsak dan spala 7 ali 8 ur!

4. Postani samozavestna

Ok, vemo, to se ne more spremeniti čez noč. Ampak če si postaviš cilje in začneš delati sama na sebi, boš videla, kaj vse se lahko zgodi. Vsaka sprememba na tvojem telesu ti bo dala več motivacije, vse dokler ne boš popolnoma očarana nad svojimi dosežki in izgledom!

5. Zmanjšaj stres

Stres igra veliko vlogo v naših življenjih. Če smo pod stresom, vse prej omenjeno pade v vodo. Razmisli ali je zares vredno, da se obremenjuješ z nepotrebnimi stvarmi (služba, šola, fant, prijatelji). Včasih je dobro narediti nekaj sprememb, da se počutimo bolje, vedno pa postavi sebe in svoje zdravje na prvo mesto!

6. Nauči se biti srečna

Ta cilj je vezan na prejšnjega. Nauči se imeti rada samo sebe, razmisli, kaj te veseli in skušaj narediti čim več teh stvari. Seveda se v velikem loku izogibaj stvarem, zaradi katerih si nesrečna in nervozna.

7. Oblikuj si top postavo

Pri omenjenih šestih ciljih ti ne moremo veliko pomagati, saj je tam pomembna tvoja volja in motivacija. Pri sedmem cilju pa ti lahko. S sledenjem našim nasvetom in pomoči TummyTox-a bo to TVOJE leto!

Da se boš po prazničnih pojedinah vrnila v top formo, ti bo pomagal paket Popolna preobrazba. Vsebuje 3 učinkovite in najbolj prodajane izdelke za hujšanje, s katerimi boš popolnoma preobrazila svoje telo.

Paket Popolna preobrazna bo tvoj najboljši prijatelj

Paket vsebuje Skinny Me čaj, ki bo odplaknil vse toksine, ki si jih zaužila med prazniki. Flat Tummy kapsule bodo pomagale zavirati apetit in poskrbele, da boš začela topiti maščobo. Za konec smo dodali še Fat Burner Drink, ki bo med treningom spremenil maščobo v energijo!

Izbrani izdelki za vas

-68%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 62,97 €
Ogled izdelka