Top 3 načini, ki bodo maksimalno skurili tvoje maščobe

Če misliš, da je skrivnost topljenja maščob v tem, da drastično zmanjšaš vnos kalorij, se motiš. Tvoje telo bo zmanjšan vnos kalorij razumelo kot primanjkljaj hrane, zato bo začelo z varčevanjem. V praksi to pomeni, da bo začelo kuriti manj kalorij. Tega pa si ne želiš. Predstavljamo ti TOP 3 načine, s katerimi boš učinkovito topila maščobne blazinice na zadnjici, trebuhu in stegnih.

Razčistimo za začetek, kako sploh nastanejo maščobne blazinice na zadnjici, trebuhu in stegnih. Odvečna maščoba je posledica premalo gibanja in neurejene prehrane. Vendar pa to ne pomeni, da je trdovratna in da so sanje o izgubi maščobnih blazinic prepovedane!

Hrana, hrana, hrana!

Pomembno je, kaj vneseš v telo. Beljakovine v našem telesu igrajo eno od glavnih vlog, tudi pri hujšanju: če želiš vitko telo in izgubiti maščobe, moraš zaužiti dovolj beljakovin. Zakaj? Poleg tega, da pripomorejo k izgradnji mišic, pomagajo tudi pri izgubi maščob, saj ti dajejo daljši občutek sitosti.

In še ena skrivnost: za prebavo beljakovin boš porabila več energije kot za prebavo ogljikovih hidratov, zlasti tistih predelanih. Na tak način boš naredila 3 dobre stvari: porabila več kalorij, dlje časa boš sita in uravnala boš nivo inzulina, ki pa je glavni krivec za vse tiste maščobne oblogice, ki se jih želiš znebiti pred nastopom toplih dni.

Pospeši svoj srčni utrip

Da je vadba ključna pri topljenju maščob, ni potrebno dodatno razlagati. Zimski čas naj ne bo izgovor! V poplavi rekreacijskih centrov boš zagotovo našla nekaj zase. Svetujemo, da izbereš rekreacijo, ki ti bo pospešila srčni utrip. Kolo, tek in hitra hoja so top izbira!

Kaj pa, če mi zmanjka čas za rekreacijo?

Vsak dan ti ne uspe izkoristiti popoldnevov tako, kot bi si jih želela. Včasih ti jo zagodejo službene obveznostispet drugič se ti preprosto ne da. Vendar to ne pomeni, da se moraš posloviti od zastavljenega cilja.

Papaja je odlična rešitev: ima nizko kalorično vrednost in visoko vsebnost vode. Po tem ko ga pojeste, opazite povečano izločanje odvečne tekočine ter dodatno energijo. 

Blagodejne učinke papaje zaužijte z osvežilnim napitkom FAT BURNER DRINK, najmočnejšim topilcem maščob, ki deluje tudi v mirovanju, med gibanjem pa pokaže ekstra moč. Njegova edinstvena kombinacija patentirane aktivne sestavine Carnipure™, gvarane, mate in zelenega čaja, prinaša namreč kar 16% več pokurjene maščobe med gibanjem in 5-krat večjo izgubo telesne teže. Pospešeno kurjenje maščob in kalorij zaradi termičnega učinka so potrdile tudi klinične študije.